Ziggo Movies & Series XL

Het meeste van het mooiste, ook voor kids

Movies & Series XL is het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je krijgt toegang tot de mooiste films, series en tv-zenders, waaronder de exclusieve films en series van HBO. Én je kijkt de beste kidszenders, zoals Baby TV, Nicktoons, NickMusic, Cartoon Network en Nick Jr.

Exclusieve HBO-series en -films

The Home of HBO. Met Movies & Series XL krijg je toegang tot het exclusieve aanbod van HBO. Kijk de topseries van nu zoals Game of Thrones, Westworld en Ballers. En naar complete seizoenen van bekroonde series zoals Band of Brothers, True Blood, The Sopranos en Sex and the City.

Overal en altijd genieten

Movies & Series XL kijk je thuis op je tv via je mediabox. En met Ziggo GO kijk je het waar jij dat wilt. Op zolder in je eigen huis. Of op vakantie ergens in de Europese Unie. Waar je bent maakt niet uit. Je kijkt live tv met Ziggo GO. Of later, via Ziggo Replay. Geen wifi? Of vlieg je uit buiten Europa? Download je favoriete films en series voor je ergens naartoe gaat. En kijk offline. Zelfs hoog in de lucht.

Voor ieder wat wils

Kinderen zitten vooraan bij Movies & Series XL met maar liefst 10 eigen zenders zoals Disney Jr. en Cartoon Network. En ook muziekfans hebben reden voor een feestje, met ruim 14 muziekzenders, van TV538 tot Mezzo.

Tot slot biedt Movies & Series XL nog buitenlands nieuws, sport en erotiekkanaal Penthouse.

 
 
 

Films & Series

Top 5 kijktips:

Frozen

Prinses Elsa bezit magische krachten waarmee ze sneeuw kan maken. Als ze ruzie krijgt met haar zusje Anna, vlucht ze de bergen in en bevriest daarbij het hele koninkrijk. Anna gaat achter Elsa aan om de betovering te verbreken. Ze krijgt hulp van bergbewoner Kristoff, zijn rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf.

Billions seizoen 1-3

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis, Brody uit Homeland). Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

The Wolf of Wall Street

De film vertelt het leven van effectenmakelaar Belfort (Leonardo DiCaprio). Hij verdient een miljoen dollar per week en is verslaafd aan drank, drugs en seks. Samen met zijn frauduleuze partner Donni Azoff geeft hij enorme bedragen uit om dit leventje te kunnen bekostigen. Met hun buitensporige levensstijl trekken ze al snel de aandacht van FBI-agent Patrick Denham.

Intouchables

De Senegalese Driss woont in een van de grimmige voorsteden van Parijs. Om in aanmerking te blijven komen voor bijstand moet hij solliciteren. Negen van de tien keer verloopt zo’n sollicitatie precies zoals hij wil en krijgt hij de baan niet. Totdat de verlamde Philippe hem een kans wil geven als persoonlijke verzorger.

Black Sails seizoen 1-4

De gevreesde piratenkapitein Flint is op zoek naar een schip met een zeer waardevolle lading. Om daarin te slagen raken hij en zijn bemanning regelmatig in de meest spectaculaire zeeslagen verzeild. Een strijd vol kanonskogels, bloedvergieten en politieke spelletjes: wie krijgt de macht over pirateneiland New Providence?

HBO-series

Top 5 HBO-series die je niet mag missen:

Westworld seizoen 2

Deze serie met Anthony Hopkins is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973. Het verhaal speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch Western-themapark. In Westworld wonen ‘Hosts’ die tegemoet komen aan de wensen van gasten. Vanaf 23 april exclusief te zien bij Ziggo!

Game of Thrones seizoen 1-7

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijden om de macht in het rijk. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld, en het nieuwe seizoen 7! Imdb: 9,5.

The Sopranos seizoen 1-6

Ontmoet Tony Soprano: maffiabaas, hoofd van de Soprano-familie, bezoeker van de psychiater en opvliegerig persoon ineen. Tony bestiert de maffia in New Jersey, maar probeert tegelijkertijd grip te houden op het leven van zijn gezin. Fikse klus, zeker als je lijdt aan depressieve buien. Nog steeds enorm populair!

Big Little Lies seizoen 1

In het kustplaatsje Monterey, Californië, is niets wat het lijkt. Drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens leiden tot een moord. Ook worstelen ze met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Topcast met o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley.

Here and Now seizoen 1

Een multi-cultureel gezin bestaande uit een man, vrouw en drie geadopteerde kinderen uit Somalië, Vietnam en Colombia en een biologisch kind ondervinden dat hun familieband getest wordt wanneer één van de kinderen dingen begint te zien die de rest van het gezin niet kan zien. Iedere maandag een nieuwe aflevering.

TV-zenders

Met Movies & Series XL haal je meer dan 50 extra tv-zenders in huis. Sport, series, kinderprogramma’s, cultuur, muziek en lifestyle. Je hebt het allemaal binnen handbereik.

Alle extra tv-zenders

Toon meer opties

Vragen

Hoe kan ik HBO-series kijken?

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Welke HBO-series kan ik kijken?

Ga hier naar een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Zijn alle films & series gratis?

Ja, met Movies & Series XL kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het Max pakket

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dat?

Het Movies & Series XL aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je een melding.

Heb je niet het juiste abonnement en wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series XL? Upgrade dan naar een Max pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los Movies & Series XL zenderpakket.

Kan ik Movies & Series XL ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.