Start ZiggoCart Module

Ziggo Movies & Series XL

The Home of HBO

Movies & Series XL is het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je krijgt toegang tot de mooiste films, series en tv-zenders, waaronder de exclusieve films en series van HBO. Kijk onbeperkt, waar en wanneer je wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max.

Let op: om Ziggo Movies & Series XL te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Exclusieve HBO-series en -films

Met Movies & Series XL krijg je toegang tot het exclusieve aanbod van HBO-series en films. Kijk 24 uur na uitzending in Amerika naar topseries als Game of Thrones en Westworld op je tv. Of kijk naar de complete seizoenen van eerdere met prijzen overladen series als Band of Brothers, True Blood, The Sopranos, Sex and the City en vele andere.

Overal en altijd genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series on demand. ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met Movies & Series XL kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Criminal Minds, Scandal, American Crime en nog veel meer.

Ook is er een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Je houdt ze uren zoet met sprookjes van de Efteling, vele series van Studio 100 en films en series van eigen bodem.

Movies & Series kijk je thuis op je tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet. 

 

Altijd wel iets op tv

Door je huidige abonnement te combineren met Movies & Series XL, krijg je in totaal meer dan 110 digitale tv-zenders. Meer dan 35 daarvan bekijk je in HD.

Movies & Series XL biedt een verscheidenheid aan themakanalen: grotendeels internationaal bekende zenders zoals Travel Channel, Discovery Science en E! Entertainment, maar ook Nederlandse themazenders zoals NPO 101 en OutTV.

Voor ieder wat wils

Kinderen zitten vooraan bij Movies & Series XL met maar liefst 10 eigen zenders zoals Disney Jr. en Cartoon Network. En ook muziekfans hebben reden voor een feestje, met ruim 14 muziekzenders, van TV538 tot Mezzo.

Tot slot biedt Movies & Series XL nog buitenlands nieuws, sport en erotiekkanaal Penthouse.

 
 
 

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten
 
 

Movies & Series L

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo
 
 

Movies & Series XL

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Meer dan 50 extra zenders
  • Standaard inbegrepen bij Max-pakketten
 
 

HBO-series

Top 5 HBO-series die je niet mag missen:

Westworld seizoen 2

Deze serie met Anthony Hopkins is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973. Het verhaal speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch Western-themapark. In Westworld wonen ‘Hosts’ die tegemoet komen aan de wensen van gasten. Vanaf 23 april exclusief te zien bij Ziggo!

Game of Thrones seizoen 1-7

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijden om de macht in het rijk. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld, en het nieuwe seizoen 7! Imdb: 9,5.

The Sopranos seizoen 1-6

Ontmoet Tony Soprano: maffiabaas, hoofd van de Soprano-familie, bezoeker van de psychiater en opvliegerig persoon ineen. Tony bestiert de maffia in New Jersey, maar probeert tegelijkertijd grip te houden op het leven van zijn gezin. Fikse klus, zeker als je lijdt aan depressieve buien. Nog steeds enorm populair!

Big Little Lies seizoen 1

In het kustplaatsje Monterey, Californië, is niets wat het lijkt. Drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens leiden tot een moord. Ook worstelen ze met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Topcast met o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley.

Here and Now seizoen 1

Een multi-cultureel gezin bestaande uit een man, vrouw en drie geadopteerde kinderen uit Somalië, Vietnam en Colombia en een biologisch kind ondervinden dat hun familieband getest wordt wanneer één van de kinderen dingen begint te zien die de rest van het gezin niet kan zien. Iedere maandag een nieuwe aflevering.

Films & Series

Top 5 kijktips:

Frozen

Prinses Elsa bezit magische krachten waarmee ze sneeuw kan maken. Als ze ruzie krijgt met haar zusje Anna, vlucht ze de bergen in en bevriest daarbij het hele koninkrijk. Anna gaat achter Elsa aan om de betovering te verbreken. Ze krijgt hulp van bergbewoner Kristoff, zijn rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf.

Billions seizoen 1-3

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis, Brody uit Homeland). Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

The Wolf of Wall Street

De film vertelt het leven van effectenmakelaar Belfort (Leonardo DiCaprio). Hij verdient een miljoen dollar per week en is verslaafd aan drank, drugs en seks. Samen met zijn frauduleuze partner Donni Azoff geeft hij enorme bedragen uit om dit leventje te kunnen bekostigen. Met hun buitensporige levensstijl trekken ze al snel de aandacht van FBI-agent Patrick Denham.

Intouchables

De Senegalese Driss woont in een van de grimmige voorsteden van Parijs. Om in aanmerking te blijven komen voor bijstand moet hij solliciteren. Negen van de tien keer verloopt zo’n sollicitatie precies zoals hij wil en krijgt hij de baan niet. Totdat de verlamde Philippe hem een kans wil geven als persoonlijke verzorger.

Black Sails seizoen 1-4

De gevreesde piratenkapitein Flint is op zoek naar een schip met een zeer waardevolle lading. Om daarin te slagen raken hij en zijn bemanning regelmatig in de meest spectaculaire zeeslagen verzeild. Een strijd vol kanonskogels, bloedvergieten en politieke spelletjes: wie krijgt de macht over pirateneiland New Providence?

TV-zenders

Met Movies & Series XL haal je meer dan 50 extra tv-zenders in huis. Sport, series, kinderprogramma’s, cultuur, muziek en lifestyle. Je hebt het allemaal binnen handbereik.

Alle extra tv-zenders

Toon meer opties

Vragen

Hoe kan ik HBO-series kijken?

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Welke HBO-series kan ik kijken?

Ga hier naar een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Zijn alle films & series gratis?

Ja, met Movies & Series XL kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het Max pakket

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dat?

Het Movies & Series XL aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je een melding.

Heb je niet het juiste abonnement en wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series XL? Upgrade dan naar een Max pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los Movies & Series XL zenderpakket.

Kan ik Movies & Series XL ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

 

 

Tips, aanbiedingen en updates in je box?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.

 
 

Aanbod Movies & Series XL

Benieuwd naar welke films en series je kunt kijken met Movies & Series XL? Neem dan een kijkje op de Ontdek-pagina van Ziggo. Je vindt hier ook de exclusieve HBO-series en films.

Liever iemand spreken?

Laat je bellen

Voer je nummer in, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

 
 
 
 

Iedere dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.