Voordelig films kijken bij Film1

De beste films. Als eerste op je scherm.

Voor de beste films heb je maar één keuze: Film1. Want met Film1 kijk je de nieuwste blockbusters en de grootste Nederlandse films. Je kijkt op vijf kanalen of On Demand op je tv, dus wanneer het je uitkomt. En er is nog een mogelijkheid: kijk waar en wanneer je maar wilt op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Film1

Elke dag nieuwe titels

Je hebt de keuze uit meer dan 400 blockbusters en heel erg veel familie- en kinderfilms. En elke maand selecteert Film1 de beste 30 films die absoluut het kijken waard zijn. Je ziet op je eigen tv het beste van Hollywood of juist die ene arthousefilm waar iedereen het over heeft. Je kijkt speelfilms in geweldige beeld- en geluidskwaliteit en uiteraard zónder reclame.

Je vindt het allemaal op een van de 5 themakanalen van Film1. Daarnaast zendt Film1 regelmatig filmspecials uit, zoals de jaarlijkse uitzending van de Oscars©

Vijf reclamevrije themakanalen

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 5 themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Of je nou gezellig thuis met het hele gezin wilt relaxen, wilt genieten van een mooie arthouse film of helemaal wilt opgaan in een meeslepend drama. Kies uit het ruime aanbod van meer dan 400 films en series. 

Bekijk het filmaanbod van deze maand

Kijk On Demand en met de Film1 Go app

Heb je geen zin om te wachten tot dat je favoriete film begint? Maak dan gebruik van Film1 On Demand en kijk een film wanneer het je uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een interactieve ontvanger. Film1 On Demand is gratis inbegrepen bij je abonnement.

Met de Film1 Go App heb je overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1. Je ontvangt in Nederland de mooiste films en series uit alle genres gewoon op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 Go App is ook via Chromecast te gebruiken.

De online tv-gids van Film1

Met de online tv-gids van Film1 zie je direct welke films hoe laat en op welke zenders te zien zijn. Bovendien zie je welke films binnenkort in première gaan bij Film1. Met de tv-gids van Film1 is er altijd een film om naar uit te kijken.

Nu en straks op Film1

 
 
 

5 Film1 kanalen

 
 

Altijd en overal

Overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1

Met Film1 kijk je niet alleen naar de vaste programmering van de vijf televisiekanalen. Als je wil, bepaal je zelf waar en wanneer je wilt kijken op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone.

On Demand kijken op je tv
Met Film1 start je een film op je televisie wanneer het je uitkomt. Je kiest uit maar liefst meer dan 400 films en series. Kun je om de een of andere reden de film niet afkijken? Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder. On Demand kijken is gratis voor Film1 abonnees met een interactieve ontvanger.

Altijd en overal kijken op je pc, laptop, tablet of smartphone
Met een Film1 abonnement heb je altijd en overal in Nederland onbeperkt toegang tot Film1. Kijk op je pc, laptop, tablet of smartphone en geniet van het ruime film- en serieaanbod van Film1. Om te kijken op je pc of laptop ga je naar Film1.nl en log je in. Wil je op je tablet of smartphone kijken, download dan de Film1 app. Deze Film1 app is gratis en je vindt hem in de Apple Store en Google Play Store. Je kunt maar liefst vier apparaten kiezen, of dit nou een pc, laptop, tablet, smartphone of een combinatie hiervan is. Je kunt films stoppen en pauzeren en zelfs op een ander apparaat verder kijken. De Film1 app is gratis en exclusief voor Film1 abonnees.

Download de gratis Film1 app meteen. De Film1 app is beschikbaar voor:

 • Film1 Family
 • Film1 Action
 • Film1 Premiere
 • Film1 Drama
 • Film1 highlights

  • Volop spanning en actie in The Great Wall
  • Vin Diesel is terug als Xander Cage in xXx: Return of Sander Cage
  • La la Land won maar liefst 6 Oscars, dus ook als je geen musicalfan bent een must see!