TV-zenders

 
 

Aanbod

Voetbal

De ware liefhebber van Europees topvoetbal hoeft geen seconde van de UEFA Champions League te missen. 

Volg ook op de voet de Primera División, Jupiler Pro League en nu ook de Premier League.

Golf

Ziggo Sport Totaal doet iedere week van begin tot eind live verslag van een golftoernooi uit de PGA Tour en uit de European Tour.

Voor meer golf op televisie kijk je naar de Ryder Cup, alle Majors en alle vier World Golf Championships.

Tennis

Het beste damestennis uit de WTA Tour zie exclusief bij Ziggo Sport Totaal. Daarnaast nog toptennis uit de ATP 250, de Fed Cup en de Davis Cup.

Formule 1

De Formule 1 is live te zien bij Ziggo Sport Totaal. Naast de races in HD zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie op vrijdag en zaterdag live te volgen. Olav Mol geeft commentaar en boeiende bijdrages vanaf locatie. Naast de Formule 1 zie je ook de GP2 en GP3.

Basketbal

Je kijkt wekelijks live basketbal uit de NBA, met als toetje de Play-offs en de Finals. Daarnaast volg je bij Ziggo Sport Totaal het sfeervolle collegebasketball uit de NCAA.

Ziggo Sport Totaal Go

Wat is Ziggo Sport Totaal Go?

Met Ziggo Sport Totaal Go heb je 24 uur per dag onbeperkt live toegang tot alle premium sportkanalen, de samenvattingen en de wedstrijden via Ziggo Sport Totaal Gemist. In de tuin of op de camping: je ontvangt in heel Nederland Ziggo Sport Totaal Live en On Demand diensten via je tablet, laptop, pc, Mac of smartphone.

Wat kost het?

Om gebruik te kunnen maken van de app heb je een Ziggo Sport Totaal abonnement nodig. Voor de Ziggo Sport Totaal app betaal je niets extra.

Op je computer

Wil je Ziggo Sport Totaal Go op je computer gebruiken? Log dan in op go.ziggosporttotaal.nl met je Mijn Ziggo account. Ziggo Sport Totaal Go werkt het beste bij een minimale internetsnelheid van 4 Mbit/s.

Op je smartphone en tablet

Download gratis Ziggo Sport Totaal Go voor je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor:

 

Android

Apple iOS

Windows 8

  • Ziggo Sport Racing
  • Ziggo Sport Voetbal
  • Ziggo Sport Select
  • Ziggo Sport Extra 2
  • Ziggo Sport Extra 1
  • Ziggo Sport Golf
  •