Wifispots certificaten

Je smartphone of tablet hebben allemaal een besturingssysteem. Wil je Wifispots gebruiken, dan heb je voor de meeste besturingssystemen het Ziggo CA certificaat nodig. Je geschikte certificaat download je op deze pagina.

Per merk smartphone of tablet zijn er twee verschillende certificaten beschikbaar. Om te bepalen welk certificaat jij nodig hebt voor Wifispots is het belangrijk dat we weten hoe je gebruikersnaam van Wifispots eruitziet. De gebruikersnaam van Wifispots heb je opgezocht in de vorige stap van het stappenplan Wifispots instellen.

Welk certificaat heb ik nodig?

Bestaat je Wifispots gebruikersnaam uit acht cijfers? Of begint het met de letter 'm' gevolgd door zeven cijfers? Het certificaat dat jij nodig hebt staat direct hieronder. Kies uit een van de drie besturingssystemen en klik op de link om de download te starten.

Bevat je Wifispots gebruikersnaam geen acht cijfers of start het niet met de letter 'm' gevolgd door zeven cijfers? En ziet het er dus anders uit? Kies dan uit het andere blok een van de drie besturingssystemen en klik op de link om de download te starten.

 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo