Samen thuis

Tijdelijk extra veel op tv

Door de gevolgen van het coronavirus staat ons gewone leven een beetje op z’n kop. Misschien werk je verplicht thuis terwijl de kinderen in de woonkamer om je aandacht vragen. Of is die voetbalwedstrijd waar je naar uitkeek afgelast. Om het thuisblijven wat aangenamer te maken hebben al onze klanten de komende periode extra tv-zenders en films voor het hele gezin. Ook kunnen klanten kosteloos 1 maand thuis sporten met Fit at Home.

film1_kijken

Film1-kanalen en Film1 On Demand

Op de vier zenders van Film1 is een breed aanbod films en klassiekers in alle genres te zien. Ook zijn de films van Film1 On Demand beschikbaar voor Ziggo klanten met een mediabox. In het On Demand-menu onder 'Aanbieders' vind je bij Film1 een ruim aanbod films die je tot maandag 13 april zonder extra kosten kunt kijken.

Kids, cabaret en comedy

Op de 7 kids zenders hebben Ziggo klanten toegang tot films en series voor de kleintjes. Ook op Ziggo TV (kanaal 13) is er een afwisselend programma met extra's voor kids en cabaret in het weekend. Verschillende genres comedy zijn beschikbaar op Comedy Central Extra. Zo maken we het samen thuis gezellig. 

Tijdelijk extra veel op tv

Op welk kanaal kan ik kijken?

Alle extra zenders zijn tot maandag 13 april beschikbaar voor Ziggo klanten met digitale televisie. Heb je geen digitale televisie? De kinderzenders en Comedy Central Extra kun je ook kijken met de gratis Ziggo GO app op je smartphone, tablet of laptop.

Thuis in beweging blijven?

De sportscholen zijn gesloten en we blijven zo veel mogelijk thuis. Om toch een beetje in beweging te blijven sporten Ziggo klanten nu 1 maand gratis met Fit at Home, via het menu op de mediabox. Meld je aan en gebruik de code ZIGGOFIT2020. Na aanmelding koppel je het account in de app op je tv. Handig om te weten: het gratis abonnement stopt automatisch na één maand. De vouchercode van deze actie kan tot 13 april 2020 worden verzilverd. Sport via de app op je Mediabox XL of Mediabox Next. Geen mediabox? Sport dan via fitathome.nl op je laptop, tablet of smartphone. 

fit at home met ziggo
Tijdelijk extra veel op tv

De mooiste sportmomenten

De meeste sportcompetities liggen stil, maar de mooiste sportmomenten blijven voor altijd bestaan. Beleef op Ziggo Sport kanaal 14 nogmaals de spannendste Formule 1-races, Champions League-krakers en Wimbledon-klassiekers. Of kom meer te weten over bijzondere sportlegendes in documentaires en reportages.

Extra maatregelen coronavirus

Continuïteit en capaciteit van onze netwerken en diensten zijn nu belangrijker dan ooit. Onze hoogste prioriteit ligt daarom bij het voorkomen en verhelpen van storingen en het garanderen van deze capaciteit. Vanzelfsprekend staat hierbij de gezondheid van onze medewerkers en klanten centraal. 

Veelgestelde vragen

Nee, de zenders zijn vanaf 16 maart tot 13 april automatisch beschikbaar voor Ziggo klanten met een Ziggo Mediabox of CI+ module met het TV Standaard pakket. Heb je geen mediabox of CI+ module? Dan kun je deze extra zenders behalve Film1 bekijken via Ziggo GO.

Het aanbod geldt voor een periode van 4 weken, van maandagmiddag 16 maart tot maandag 13 april. Daarna stopt het aanbod automatisch.

Nee, je hoeft voor dit aanbod niet extra te betalen. Ziggo biedt dit aan om deze periode van thuisblijven aangenamer te maken.

Heb je geen digitale televisie? Dan kun je alle zenders behalve Film1 bekijken via Ziggo GO. Hiermee maak je van ieder scherm een televisie, ook onderweg. Download de gratis app op je mobiele apparaat of kijk direct tv op je laptop of computer.

Om het thuisblijven tijdens deze uitzonderlijke periode wat aangenamer te maken hebben we voor zoveel mogelijk klanten iets willen doen. Helaas kan het dan voorkomen dat klanten dit al in hun huidige abonnement hebben. Daarom hebben we gekozen voor een breed aanbod films, kidszenders en cabaret zodat we voor zoveel mogelijk klanten iets extra’s hebben.