Ziggo Sport Totaal app

Heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal? Dan kijk je met de gratis Ziggo Sport Totaal app ook op je tablet of computer live naar alle zes kanalen van Ziggo Sport Totaal. Ook kijk je samenvattingen of complete wedstrijden terug met Ziggo Sport Totaal Gemist.

Dit heb je nodig voor de Ziggo Sport Totaal app

De app installeren op een tablet
De app installeren op een computer
De app installeren op een iPhone

Apparaten beheren

Zodra je met een apparaat inlogt op de Ziggo Sport Totaal app, wordt het apparaat gekoppeld aan je account. Je kunt tot maar liefst vijf apparaten aan je abonnement koppelen. Wil je een apparaat vervangen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe pc of tablet hebt gekocht? Ontkoppel dan het oude apparaat. Dat kan alleen op een computer.

Let op! Een apparaat vervangen kan 1 keer per 30 dagen.

Apparaten beheren op je pc

Handige Ziggo Sport Totaal app weetjes

Over de software van je apparaat

  • Gebruik je een Android tablet? Dan heb je minimaal Android versie 4.0.3 nodig om de app te installeren. Daarnaast werkt de app alleen op tablets met een schermafmeting van 10 inch of groter. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
  • Gebruik je een iPad of iPhone? Dan heb je minimaal versie 6.0 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. iOS 6.0 is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwer, en voor de iPhone 4 en nieuwer.
  • De Ziggo Sport Totaal app is niet beschikbaar voor smartphones met het Android of Windows Phone besturingssysteem.

Over inloggen

Heb je net Ziggo Sport Totaal besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen op de Ziggo Sport Totaal app met je Mijn Ziggo inloggegevens. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Over het aantal gebruikers

De Ziggo Sport Totaal app kun je op maar liefst vijf apparaten installeren en op één apparaat actief gebruiken. Dat betekent dat het niet mogelijk is om met twee apparaten tegelijk een wedstrijd te kijken.

Over je internetverbinding

De Ziggo Sport Totaal app heeft een internetsnelheid van minimaal 500 Kbit/s nodig om goed te werken. Dat is maar een halve Mbit. Met een gemiddelde wifi-verbinding of met een 3G- of 4G-verbinding kun je dus prima de vele sportevenementen op de Ziggo Sport Totaal app volgen.

Over Microsoft Silverlight

Om de Ziggo Sport Totaal app op je computer te bekijken heb je Microsoft Silverlight nodig. Gebruik je de browser Firefox of Google Chrome? Dan kan het zijn dat Microsoft Silverlight niet werkt en je de Ziggo Sport Totaal app niet kunt gebruiken. Dat los je op door Internet Explorer te gebruiken als browser.

Over problemen oplossen

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei. Ervaar je problemen met de Ziggo Sport Totaal app op je computer? Ga dan naar go.ziggosporttotaal.nl/main/systemcheck en controleer of je systeem geschikt is.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo