HBO GO

Met HBO GO kijk je thuis en onderweg op je computer, tablet of smartphone naar de films, series en documentaires van HBO. Overal in Nederland. Bekijk hoe je HBO GO op je laptop, tablet of smartphone installeert en gebruikt.

Let op: HBO stopt per 31 december in Nederland. Daarom heeft Ziggo besloten een nieuw product te introduceren waar de content van HBO onderdeel van is. Vanaf 1 januari 2017 is het Ziggo Movies & Series XL pakket te bestellen.

Dit heb je nodig voor HBO GO

Met HBO GO kijk je on demand naar de leukste films en series op je smartphone, tablet, of computer.

 

Voor HBO GO heb je nodig:

 

HBO GO voor het eerst gebruiken

Ga je voor het eerst HBO GO gebruiken? Dan is het installatieproces net iets anders. We laten je zien hoe je HBO GO voor de eerste keer installeert.

Zo installeer je de HBO GO app
Zo installeer je HBO GO op je computer

HBO GO op een extra apparaat installeren

Gebruik je HBO GO al, maar wil je het nu ook gebruiken op een ander apparaat? We laten je zien hoe je dat doet.

Zo installeer je de HBO GO app
Zo installeer je HBO GO op je computer

Ouderlijk toezicht instellen

HBO GO biedt je de beste films en series on demand. Niet alle films zijn geschikt voor jonge kijkers. Daarom kun je films en series afschermen met een wachtwoord. Dat heet 'ouderlijk toezicht'. We laten je zien hoe je ouderlijk toezicht instelt.

Ouderlijk toezicht instellen met de app
Ouderlijk toezicht instellen op je pc

Apparaten beheren

Zodra je met een apparaat inlogt op HBO GO wordt het apparaat gekoppeld aan je account. Je kunt maar liefst drie apparaten aan je abonnement koppelen. Wil je een apparaat vervangen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe pc of tablet hebt gekocht? Dan ontkoppel je het apparaat eenvoudig van je account. We laten je zien hoe je je apparaten beheert.

Let op! Een apparaat vervangen kan maximaal vijf keer per maand.

Apparaten beheren met de app
Apparaten beheren op je pc

Handige HBO GO weetjes

Over de software van je apparaat

  • Gebruik je een Android smartphone of tablet? Dan heb je minimaal Android versie 4.0 nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
  • Gebruik je een iPhone of iPad? Dan heb je minimaal versie 6.1 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. iOS 6.1 is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwer, en voor de iPhone 4 en nieuwer.
  • Gebruik je Windows Phone? Dan heb je minimaal versie 7.5 nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Windows Phone? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.

Over inloggen

Heb je net HBO besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen bij HBO GO met je Mijn Ziggo inloggegevens. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Over het aantal gebruikers

HBO GO kun je op maar liefst vijf apparaten installeren en op één apparaat actief gebruiken. Dat betekent dat het niet mogelijk is om met twee apparaten tegelijk een film of serie te bekijken.

Over je internetverbinding

HBO GO heeft een internetsnelheid van minimaal 2 Mbit/s nodig. Met een gemiddelde wifi-verbinding of met een 3G- of 4G-verbinding kun je dus prima de vele films en series van HBO GO bekijken. HBO GO werkt niet vanaf een buitenlandse internetverbinding.

Over Microsoft Silverlight

Om HBO GO op je computer te bekijken heb je Microsoft Silverlight nodig. Gebruik je de browser Google Chrome? Dan kan het zijn dat Microsoft Silverlight niet werkt en je HBO GO niet kunt gebruiken. Dat los je op door Internet Explorer of Mozilla Firefox te gebruiken als browser.

Over problemen oplossen

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei.

Kan ik HBO en series als Game of Thrones blijven kijken na 31 december?

Ziggo komt later dit jaar met meer informatie over een nieuw product, waar de content van HBO onderdeel van is. Dat geldt dus ook voor series zoals Game of Thrones. 

Wat merk ik als HBO klant van van de veranderingen?

Tot en met 31 december 2016 verandert er helemaal niets. De kanalen, On Demand content en HBO GO blijven beschikbaar. Bestaande klanten van HBO zullen merken dat de reguliere zenders 111 t/m 113 vanaf 1 januari niet meer te zien zijn. Bovendien zal HBO niet langer als product zijn opgenomen op de factuur en niet langer te bestellen zijn als Extra Zenderpakket. Bestaande klanten krijgen persoonlijk bericht zodra er meer bekend is over het nieuwe product waar de HBO content onderdeel van is. 

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo