3FM Serious Request

Jaarlijks vraagt 3FM met Serious Request om aandacht voor problemen die miljoenen mensen raken, maar waarvoor geen aandacht is in het nieuws. In de week voorafgaan aan de kerstdagen sluiten de DJ's van 3FM zich zes dagen op in een glazen studio ergens op een plein in een stad in Nederland. Tijdens deze dagen eten ze niets en wordt er 24 uur per dag live radio gemaakt. We vertellen je op deze pagina hoe je deze actie live kijkt.

Waar wordt het uitgezonden?

Van 18 tot en met 24 december is het Glazen Huis te vinden op het Pancratiusplein in Heerlen. Je kunt natuurlijk langs gaan, maar je kunt het uiteraard ook live volgen! Hieronder zie je waar je de DJ's en hun gasten live in actie ziet:

Digitale TV

  • Op kanaal 999 voor alle Ziggo klanten.
  • Heb je TV Royaal? Dan is de zender ook te zien op NPO 101 op kanaal 128.

Radio

  • Via digitale radio op NPO 3FM kanaal 803.
  • Analoog luisteren? Ontdek hier op welke frequentie 3FM in jouw gemeente wordt uitgezonden.

Horizon Go

  • Te bekijken op NPO 101 voor TV Royaal klanten.

Doet Ziggo mee aan Serious Request?

Ziggo heeft een aantal unieke items te vergeven aan de hoogste bieder. De opbrengsten van de veilingen komen geheel ten goede van de Serious Request inzamelingsactie.

Het is een unieke kans om een voetbalwedstrijd vanaf het veld mee te maken. Als echte Ajax-fan maak je hiermee het hele stadion jaloers. Zittend in de dug-out kun je ook nog eens horen wat Frank de Boer tegen zijn spelers roept. Wie weet kun jij hem nog een aantal tips geven?

Twee dug-out-kaarten voor de wedstrijd Ajax - Heracles

Ziggo Dome stelt twee VIP-kaarten voor een concert naar keuze beschikbaar. Geen stress bij de kaartverkoop, niet wachten om naar binnen te hoeven en geen rijen om een biertje te halen. Voor één avond zijn jij en de +1 die je meeneemt echte VIP's in de Ziggo Dome. Yes!

Twee VIP-kaartjes voor een concert naar keuze in de Ziggo Dome

Stop met alles waarmee je bezig bent, want hier hebben we één van de meest unieke items van de veiling: jouw hoogsteigen boodschap op de LED-gevel van de Ziggo Dome.

Jouw persoonlijke boodschap op de LED-gevel van de Ziggo Dome

 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Klantenservice