Ziggo TV apps

Haal meer uit je abonnementen van Ziggo met de apps voor televisie. Geniet ook op je smartphone en tablet van je tv-abonnement.

Alle apps voor televisie download je gratis in de App Store en Play Store. Heb je een abonnement op een Extra Zenderpakket? Dan maak je gratis gebruik van de app van het Extra Zenderpakket.

Horizon Go

De populaire tv-zenders kijk je op je smartphone en tablet met de Horizon Go app. Gratis voor Ziggo klanten met een abonnement op Televisie van Ziggo. Op je laptop en pc kijk je de populaire tv-zenders met Horizon TV.

 
 

HBO GO

Kijk thuis of onderweg HBO films, series en documentaires. Overal in Nederland. Wat heb je nodig voor HBO GO? Een abonnement op het Extra Zenderpakket HBO en een smartphone, tablet, pc of laptop.

 
 

Sport1 GO

Heb je een abonnement op Sport1? Download dan de gratis Sport1 GO app en kijk alle kanalen van Sport1 nu ook op je smartphone, tablet. Sport1 GO is ook beschikbaar op laptop en pc.

 
 

Film1 GO

Geniet van de beste films, series en documentaires van Film1. Ook op je smartphone, tablet, pc en laptop. Geniet van de voordelen van Film1 GO

 
 

FOX Sports GO

Heb je een abonnement op Fox Sports? Kijk live wedstrijden en samenvattingen ook op je pc, laptop, tablet of smartphone met Fox Sports GO.

 
 

Ziggo TV

Met de gratis Ziggo TV app kijk je live en on demand programma's, films en series op je smartphone en tablet. Het enige wat je nodig hebt, is een Mijn Ziggo account en een geschikt apparaat.

 
 

Heeft dit artikel je geholpen?

Help je ons met het verbeteren van deze pagina? Is het duidelijk of mis je informatie? Schrijf op wat je nog mist of wat je juist goed heeft geholpen. Je krijgt geen persoonlijke reactie. Wij gaan er mee aan de slag om onze website nóg beter te maken. Hartelijk dank! Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ga naar ziggo.nl/contact.

  1. Je hebt nog niet aangegeven of je vraag op deze pagina is beantwoord.
  2.  
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Klantenservice