Sport zondag

Zondag 14 mei gaat het los op televisie. Bloedsnelle Formule 1 en de razend spannende ontknoping van de Eredivisie. We zijn er klaar voor. Jij ook?

 
 
 
 

Zo kijk je zorgeloos alle wedstrijden

Koelkast gevuld, hapjes op tafel, volle batterijen in de afstandsbediening, tablet en smartphone opgeladen en gaan! Dat hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Daarom willen we je nog wat extra tips geven waar je misschien niet direct aan denkt. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos je favoriete wedstrijden kan zien dit weekend.

Regel je dagpas ruim van tevoren

Heb je geen abonnement op FOX Sports en wil je dit weekend de eredivisie wedstrijden kijken met een dagpas? Wees voorbereid en bestel hem nu alvast. Dan ontwijk je de log-in-file vlak voor de wedstrijd. Nu bestellen kost je niets extra en je bent verzekerd van een mooie wedstrijd!

Zo bestel je een dagpas

Met een mediabox of CI+ module

Een dagpas bestellen doe je heel eenvoudig online. Wat voor mediabox of CI+ module je ook hebt. Zo bestel je een dagpas.

Kanaalnummers van de wedstrijden

Via je mediabox of CI+ module

Even de weg kwijt tussen alle sportkanalen? Met ons stappenplan zie je precies waar je de FOX Sports zenders vindt voor jouw apparaat.

Check je tv-signaal

En voorkom blokkerig beeld tijdens de wedstrijd

Tijdens een spannende wedstrijd telt elk detail. Controleer daarom of het signaal op de zender waar de wedstrijd wordt uitgezonden in orde is. Dat doe je door er naartoe te zappen en even 10 minuten naar de uitzending te kijken. Zie je haperingen in beeld? Vervang dan nu de coax-kabel tussen je tv en het aansluitpunt en geniet straks van ultra-strak tv-beeld.

 
 

Via de app kijken? Log alvast in

Kijk je liever op je smartphone of tablet? Of wil je meerdere schermen gebruiken zodat je ook tijdens het frituren van de borrelhapjes geen seconde van de wedstrijd mist? Log dan nu alvast in op de Ziggo GO app. Zo voorkom je dat je achteraan moet aansluiten bij de log-in-file zodra de wedstrijd begint.

Over inloggen op de Ziggo GO app

Met je Mijn Ziggo account

Inloggen op de Ziggo GO app en Ziggo GO voor Windows 10 doe je met je Mijn Ziggo account. We adviseren je nu alvast in te loggen. Zo controleer je of je je gebruikersnaam en wachtwoord nog weet en ben je al ingelogd voordat de wedstrijd begint. Is je gebruikersnaam of wachtwoord kwijt? Vraag ze opnieuw aan.

Zorg voor een backup app

met de FOX Sports app

Het is altijd fijn om een alternatief achter de hand te hebben. Download daarom ook de FOX Sports GO app. Dan kun je bij noodgevallen altijd overschakelen en mis je niks. De FOX Sports GO app gebruik net als Ziggo GO met je Mijn Ziggo account.

Check je wifi

en voorkom verrassingen

Ziggo GO en FOX Sports GO maken gebruik van je wifi-verbinding. Wees voorbereid en check nu alvast of je op de plek waar je zondag wilt kijken genoeg wifi-signaal hebt. Dat doe je door er even naartoe te lopen, de app te starten en een willekeurige uitzending te bekijken. Hapert het beeld of geluid? Gebruik dan onze wifi-tips om je wifi-signaal te verbeteren voor de wedstrijd aanstaande zondag begint.

 
 

Eerste hulp bij technische blessures

Help, de app loopt vast!

Geen paniek. Probeer de app eerst van je tablet of smartphone te verwijderen en daarna opnieuw te installeren. Dat lost het probleem in de meeste gevallen op.

Mijn internetverbinding valt uit. Wat nu?

Mocht je tijdens de wedstrijd problemen ervaren met je internetverbinding dan raden we je als eerste aan je modem te herstarten. Zo wordt de verbinding opnieuw gemaakt.