Altijd iets om naar uit te kijken

Bij Ziggo heb je altijd iets om naar uit te kijken. Het nieuwe Formule 1-jaar, het volgende spannende seizoen van Big Little Lies en nog veel meer. Altijd met snel internet waar je geen omkijken naar hebt. Nu én in de toekomst.

De Ziggo Servicebus komt naar je toe

Jouw Ziggo-kabel is klaar voor nog veel meer plezier in de toekomst. En daar hoort natuurlijk een goede dienstverlening bij. Wil je weten wat het verschil is tussen glasvezel en Internet van Ziggo of wil je weten hoe je on demand kunt kijken? We staan je graag persoonlijk te woord.

Monteur mee naar huis

Als je tv-kabel aan vervanging toe is, krijg je gelijk gratis een nieuwe mee. Is er meer aan de hand? Dan zijn er Ziggo monteurs aanwezig bij de Servicebus. Zij kunnen gelijk op de fiets met je mee naar huis om het op te lossen.

Op de kalender zie je wanneer de Ziggo Servicebus bij jou in de buurt komt.

Klok jij de snelste rondetijd?
Doe mee aan de Ziggo eBattle on Tour

De Ziggo eBattle on Tour is een levensechte Formule 1 game waarbij je als een echte F1 coureur over het circuit raast. Absoluut de leukste manier om het snelle internet van Ziggo eens goed te testen. Tegelijk met de Ziggo Servicebus, staat de Ziggo eBattle ook bij jou in de buurt. Kom langs, klok de snelste rondetijd en win twee kaartjes voor de Formule 1-race op het circuit van Spa Francorchamps.