Maak je digitale spullen boefproof

Stel je eens voor: je smartphone, laptop of tablet is foetsie! Wat een ramp. Jaarlijks worden er 68.000 mobiele telefoons, 32.000 laptops en 4.000 tablets door inbrekers, straatrovers en zakkenrollers gestolen. Wat doe je als je smartphone of laptop in een overvolle trein gestolen is of als je hem per ongeluk ergens hebt laten liggen?

Waarschijnlijk moet je er niet aan denken dat iemand anders bij je foto's, contacten, e-mail en documenten kan. Je persoonlijke gegevens zijn van jou en je wilt criminelen niet de kans geven daar misbruik van te maken. Ook wil je achteraf geen onaangename verrassing in de vorm van een hoge telefoonrekening omdat de dief op jouw kosten heeft gebeld.

Gelukkig is er een oplossing. Met één instelling zorg je ervoor dat dieven je smartphone, tablet of laptop niet kunnen terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Daarmee is hij dus onverkoopbaar én bescherm je je persoonsgegevens.

Maak je smartphone BoefProof

Maak je laptop Boefproof

Boefproof maken is een initiatief van het ministerie van Veiligheid en Justitie. Wij dragen graag ons steentje bij door onze klanten over dit initiatief te informeren. 

 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo