Ziggo Mediabox XL gaat niet meer aan

Ziggo Mediabox XL gaat niet meer aan

Reageert je   Mediabox XL niet meer of gaat hij niet aan? In de meeste gevallen los je het binnen een paar stappen op en kijk je voor je het weet weer naar je favorieten programma's. We nemen ze met je door.

Instellen op juiste ingang

a.

Soms komt het voor dat je tv-toestel niet het beeld van de digitale ontvanger weergeeft. Dan lijkt het net of je afstandsbediening het niet doet, terwijl het gewoon de tv is die het beeld niet weergeeft. Dat gaan we daarom eerst controleren.

Controleer of de digitale ontvanger met een scart- of HDMI-kabel is aangesloten op de televisie. Druk deze kabel goed aan.

b.

Zorg ervoor dat je digitale ontvanger aanstaat. Pak de afstandsbediening van je tv-toestel erbij en druk op de knop Source/AV/Input (de naam van deze knop verschilt per type afstandsbediening).

c.

Kies nu de juiste ingang. Als je een HDMI-kabel gebruikt, kies je voor HDMI en als je een scartkabel gebruikt kies je voor SCART of AV. Heb je meerdere HDMI-, scart- of AV-opties? Probeer ze dan allemaal, totdat je een digitale zender ziet.

Reageert de mediabox nu weer goed?

 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo