Foutcode 8150 of 8160

Je wilt een film of serie met On Demand of Movies & Series afspelen. Omdat het op dit moment erg druk is op ons interactieve netwerk lukt dat even niet. Hier lees je wat het betekent en hoe je alsnog je film of serie kunt bekijken.

Wat betekenen de foutcodes 8150 en 8160?

Interactief tv-kijken wordt steeds populairder. Als er veel mensen op hetzelfde moment zo'n film of serie bestellen dan kan dat voor een vertraging zorgen op ons netwerk. Vergelijk het met een file op de snelweg. Zodra de Ziggo Mediabox XL een film wil starten moet hij achteraan aansluiten. Als het echt te lang duurt laat het apparaat foutcode 8150 of 8160 zien.

Zo los je de foutcodes 8150 en 8160 op

1. Wacht even... en probeer het opnieuw

Erg vervelend dat je een foutcode te zien krijgt in plaats van die leuke serie of spannende film. Probeer het opnieuw door tien seconden te wachten en de film of serie opnieuw te starten. Omdat we willen voorkomen dat je deze foutcode in de toekomst weer te zien krijgt, zijn we druk bezig ons netwerk uit te breiden. Hiermee voorkomen we dat er vertragingen ontstaan die deze foutcode veroorzaken.

2. Herstart je Mediabox XL

Lukt het helemaal niet om een On Demand film of serie te bestellen? Herstart dan altijd eerst de Mediabox XL met de aan-uitknop linksachter op het apparaat. Zet de mediabox altijd minimaal tien seconden uit voor je hem weer aanzet. 

3. Is er een storing bij Ziggo?

Vul hier je postcode en huisnummer in.

Is er een storing bekend? Wacht dan even totdat de storing is verholpen. Herstart hierna de Mediabox XL door tien seconden de stroom eraf te halen. En kijk of het dan wel lukt.

Is er een storing bekend? Wacht dan even totdat de storing is verholpen. Herstart hierna de Mediabox XL door tien seconden de stroom eraf te halen. En kijk of het dan wel lukt.

4. Alles geprobeerd, maar blijft de foutcode in beeld?

Heb je nu nog steeds die hardnekkige foutmelding in beeld? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je ons even bellen? Dan zoeken we samen naar de oplossing.

Tijdelijke oplossing

Met Ziggo GO kijk je live televisie en On Demand op je computer, smartphone of tablet.

Antwoord niet gevonden?

Stel je vraag op de Ziggo Community.

Naar de Ziggo Community

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo