Foutcode 1202

Je krijgt de foutcode 1202 te zien op de tv waar je een Ziggo Extra Mediabox XL op hebt aangesloten. Dat is natuurlijk erg vervelend. We laten je zien hoe je dit oplost.

Wat betekent foutcode 1202?

Je krijgt foutcode 1202 te zien als de Extra Mediabox XL  tijdens het installeren geen draadloze verbinding maakt met de grotere Mediabox XL . 

Zo los je foutcode 1202 op

Je Extra Mediabox XL verbindt niet draadloos met de grotere Mediabox XL. Zet daarom beide mediaboxen uit met de aan-uitschakelaar op de achterkant. Wacht minimaal tien seconden en zet vervolgens eerst de grotere mediabox weer aan. Wacht tot je beeld hebt op het tv-toestel en zet daarna ook de kleinere mediabox weer aan. Start hierna opnieuw de installatie van deze mediabox.

Blijft de foutcode terugkomen? Dan is de afstand tussen je Mediabox XL en de Extra Mediabox XL te groot om draadloos een goede verbinding te maken. Het kan zijn dat bijvoorbeeld dikke muren het draadloze signaal blokkeren. We raden het draadloos aansluiten van de Extra Mediabox XL alleen aan als het écht niet anders kan.

Wil je verzekerd zijn van een goed signaal? Dan adviseren we je de Extra Mediabox XL met een coaxkabel of ethernetkabel te installeren.

Tijdelijke oplossing

Met Ziggo GO kijk je live televisie en On Demand op je computer, smartphone of tablet.

Antwoord niet gevonden?

Stel je vraag op de Ziggo Community.

Naar de Ziggo Community

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo