Internetbeveiliging van Ziggo

Iedereen met Internet van Ziggo krijgt Internetbeveiliging Basis voor één computer. Dit beschermt je tegen virussen en spyware.

Op deze pagina lees je hoe je Internetbeveiliging installeert op je Windows computer.

Ziggo Internetbeveiliging is vernieuwd

Ziggo Internetbeveiliging heeft een update gekregen. Nog niet gezien? Even afwachten tot je de melding krijgt dat er een product upgrade beschikbaar is. Klik op Upgrade en in een paar tellen heb je de nieuwste versie van Ziggo Internetbeveiliging op je computer staan.

Hoe werkt Internetbeveiliging Basis?

Dit pakket is door Ziggo ontwikkeld met F-secure. F-secure komt uit Finland en is wereldwijd dé expert op het gebied van veilig internetten. Internetbeveiliging Basis van Ziggo beschermt je Windows-computer tegen kwaadaardige virussen en spyware. Je e-mailberichten worden automatisch gecontroleerd op virussen en spyware.

Internetbeveiliging Uitgebreid

Wil je je computer ook beschermen tijdens het surfen op internet, bij internetbankieren of het downloaden van bestanden? Daarvoor bieden we voordelig Internetbeveiliging Uitgebreid met: antivirus voor 5 pc's, veilig online surfen, shoppen en bankieren en ouderlijk toezicht. 

Vergelijk Internetbeveiliging Basis met Internetbeveiliging Uitgebreid

Installeren op je Windows computer

Internetbeveiliging van Ziggo is beschikbaar voor computers met het Windows besturingssysteem. Je installeert het programma eenvoudig door deze eerst te downloaden in Mijn Ziggo. Vervolgens start je de installatie en voer je de licentiecode (abonnementscode) van Internetbeveiliging in. Deze code staat in Mijn Ziggo.

Heb je Uitgebreide Internetbeveiliging besteld? De licentiecode daarvoor sturen we per post naar je op met de bevestigingsbrief van je bestelling. Daarna is deze code ook in Mijn Ziggo zichtbaar.

Heb je een vraag over het installeren van Internetbeveiliging op je computer? Raadpleeg het handige stappenplan.

Veilig internetten op je Apple computer

Apple computers zijn veilige computers. Toch is het raadzaam om beveiligingssoftware te installeren. We adviseren F-secure for Mac, gemaakt door de experts achter Ziggo Internetbeveiliging.

Veilig internetten op je tablet en telefoon

Wil je op je tablet of smartphone beschermd zijn tegen de risico's van surfen en downloaden? Afhankelijk van het merk van je apparaat zijn er verschillende gratis en betaalde apps beschikbaar in de app stores die je beschermen tijdens het internetten.

Veelgestelde vragen

Wat is de toegevoegde waarde van Ziggo Internetbeveiliging Uitgebreid?

 

Welke besturingssystemen en webbrowsers ondersteunt Ziggo Internetbeveiliging?

 

Wordt het MAC OS besturingssysteem ondersteund?

 

Wanneer heb ik recht op Internetbeveiliging Basis?

 

Waar vind ik de licentiecode die nodig is om Internetbeveiliging van Ziggo te installeren?

 

Is het nodig om updates uit te voeren wanneer ik gebruik maak van Ziggo Internetbeveiliging?

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo