Foutcode 08x00cc0d

Verwacht je een belangrijke e-mail en ontvang je maar niks? En geeft Outlook de foutcode 0x800cc0d? Dan kan je dat zelf oplossen. We leggen graag uit hoe je dat doet.

Wat betekent 08x00cc0d?

Outlook geeft deze foutmelding als het programma geen verbinding kan maken met de opgegeven e-mailservers. Bijvoorbeeld doordat je niet verbonden bent met internet. Of misschien zit je virusscanner in de weg.

Hoe los je het op?

Heb je al geprobeerd of je favoriete site het wel doet? Doet die het, dan werkt je internetverbinding wel gewoon. Waarschijnlijk staat er iets niet goed in de instellingen van Outlook of van je virusscanner of firewall. We helpen je graag met de oplossing. Bekijk het stappenplan E-mail werkt niet.

Kun je niet op je favoriete site komen? Probeer dan opnieuw verbinding te maken met internet. We hebben hiervoor een handig stappenplan: Geen internetverbinding.

Wil je meer ondersteuning? Kijk dan op de website van Microsoft. Of stel je vraag aan de Ziggo Community.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht voor veelvoorkomende foutcodes in Mozilla Thunderbird?

Op de website van Mozilla Thunderbird vind je verdere ondersteuning. Ook kun je je vraag stellen aan de Ziggo Community.

Waar kan ik terecht voor veelvoorkomende foutcodes in Apple Mail?

Voor hulp kun je terecht op de website van Apple. Ook kun je je vraag stellen aan de Ziggo Community.

Waar kan ik terecht voor andere foutcodes in Outlook?

Zoek je de oplossing voor een andere foutcode? Kijk dan op de website van Microsoft. Of stel je vraag aan de Ziggo Community.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo