Installeren na een verhuizing

Koffiezetapparaat uitgepakt? Gereedschapskist gevonden? Het maakt ons niet uit in welke volgorde je de verhuisdozen uitpakt. Zodra je er klaar voor bent, helpen we je om televisie, internet en telefoon op je nieuwe adres aan te sluiten.

Heb je je verhuizing doorgegeven?

De ene verhuizing is de andere niet. Soms kun je de apparatuur van je oude adres meenemen naar het nieuwe. En soms krijg je een nieuw installatiepakket. Als je een verhuizing aan ons doorgeeft, laten we je weten hoe het zit. 

Verhuizing doorgeven

Nieuw installatiepakket

Het installatiepakket bevat alle apparatuur om je aansluiting op je nieuwe adres werkend te krijgen. Je kunt meteen aan de slag! Heb je internet én televisie? Begin dan met internet.

Begin met Internet/Bellen

Begin met Televisie

 
 

Ik neem mijn spullen mee

Alles meegenomen? Ook je splitter? Dan kun je zelf de apparatuur van je oude adres installeren op het nieuwe. Fluitje van een cent. Heb je internet én televisie? Begin dan met internet.

Begin met Internet/Bellen

Begin met Televisie

 
 

Handig voor installatie

Wil je al voor je verhuizing online? Gebruik dan Wifispots. Daarmee heb je op ruim twee miljoen plaatsen in Nederland wifi. Je zet het eenvoudig aan in Mijn Ziggo.

Meer over Wifispots

 
 

Installatiegarantie

We garanderen dat de opstart van internet, tv en bellen na verhuizen moeiteloos verloopt. De garantie geldt voor één televisie, één computer en één telefoon.
 

Onze installatiegarantie

 
 

Ziggo GO

Formule 1 volgen op je tablet terwijl je je favoriete serie kijkt op tv? Dat is een makkie. Maak van elk scherm een tv-scherm met Ziggo GO. 

 

Ziggo GO