Overslaan en ga naar inhoud

E-mailalias toevoegen

E-mailalias toevoegen

 • Bezig met laden...

 • Een e-mailalias is een extra e-mailadres dat je aan je mailbox kunt koppelen. Met een e-mailalias kun je wel berichten versturen en ontvangen maar de alias heeft geen eigen inbox. In dit stappenplan helpen we je om snel en gemakkelijk een alias in te stellen.

  Handig om te weten

  Als iemand een e-mail naar een e-mailalias verstuurt, dan komt deze binnen in de inbox van het e-mailadres waaronder de alias is aangemaakt. Gebruik je bijvoorbeeld als alias piet@ziggo.nl en het e-mailadres pietjansen@ziggo.nl, dan ontvang je e-mail voor piet@ziggo.nl én e-mail voor pietjansen@ziggo.nl in de inbox van pietjansen@ziggo.nl. Je kunt bij Ziggo 10 e-mailaliassen instellen per e-mailadres.

 • Inloggen in Mijn Ziggo

  Met de knop hieronder wijzig je direct je e-mailinstellingen in Mijn Ziggo.

  Ben je je Mijn Ziggo gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Ga naar Gebruikersnaam opvragen om je gebruikersnaam op te vragen. Je wachtwoord vraag je op door naar Wachtwoord vergeten te gaan.

 • E-mail instellingen

  a.

  Klik op het tabblad Internet.

  b.

  Klik op E-mail instellen bij het e-mailadres waar je een alias wil toevoegen.

  Het is alleen mogelijk om een alias aan te maken voor een @ziggo.nl e-mailadres. Het is niet meer mogelijk om dit voor een @upcmail, @quicknet, @home of @casema e-mailadres te doen.

  c.

  Onder het gedeelte Andere namen / Aliassen kun je nu een nieuwe alias aanmaken. Klik vervolgens op Nu maken.

 • Het probleem is opgelost

  Help jij andere mensen verder? Deel je kennis in de Ziggo Community