Overslaan en ga naar inhoud

7 tips voor thuis

Werk en leef vanuit je woning

De coronacrisis heeft van je huis opeens de plek gemaakt waar je de hele dag doorbrengt. Kantoor, kinderdagverblijf, en natuurlijk nog steeds je vertrouwde woning. We helpen je om daar het beste van te maken.

Tips
Eerste hulp bij thuiswerken

Hoor jij ook (nog) niet bij het clubje doorwinterde videobellers en virtuele vergaderaars? Dan helpen deze tips je alvast wat op weg.

Lees meer
Mijn Ziggo app
De Mijn Ziggo app

Alle Ziggo service op zak? Download dan de Mijn Ziggo app op je smartphone of tablet en zie welke zaken je allemaal zelf kunt oplossen.

Lees meer
Handige apps voor contact
Handige apps voor contact

Contact houden met je vrienden en familie? En ook nog een beetje ontspannen? We zochten de handigste apps en online diensten voor je op.

Lees meer
Tips
Vergader virtueel: vijf handige tools

Als we de komende tijd dan toch noodgedwongen werken en overleggen vanachter de keukentafel, dan maar beter goed. 

Lees meer
Tips
Je wifi in topconditie

Een goede wifi-verbinding is hard nodig. Daarom hebben we hier een handig stappenplan om je wifi in topconditie te brengen.

Lees meer
Helpdesk voor ouderen
Telefonische helpdesk ouderen

Met het Ouderenfonds organiseerden we een telefonische helpdesk. Voor digitale vragen als: hoe werkt videobellen nou eigenlijk?. 

Lees meer
Online Masters voor kids
Online Masters voor kids

Zitten je (klein)kinderen ook iets vaker op hun mobiel dan anders? Met de lesmodules Safe Master en Social Master worden ze een stuk wijzer. 

Lees meer