Uit het assortiment

Ziggo biedt je alleen de beste kwaliteit en mogelijkheden aan. Om optimaal gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de informatie-, communicatie- en entertainmentbranche verbeteren we continu ons assortiment.

Dit betekent soms dat een product of dienst niet meer wordt geleverd. In de meeste gevallen hebben we hiervoor een betere vervanger. Zo hopen we dat je met veel plezier gebruik blijft maken van de producten en diensten van Ziggo. Hieronder vind je een overzicht van oude producten en diensten (en hun eventuele opvolgers).

Uit het assortiment vanaf 13 april

TV Plus en TV Extra

De tv-abonnementen TV Plus en Extra kunnen sinds 13 april niet meer worden besteld. Als je dit abonnement al had voor 13 april, kan je alle zenders van TV Plus en TV Extra blijven bekijken. Dit zijn dezelfde zenders als nu in TV Royaal zitten. Daarnaast kijk je met TV Extra gratis naar de On Demand films en series die onderdeel zijn van MyPrime.

Uit het assortiment vanaf 1 april

Arabisch Zenderpakket

Het Arabisch Zenderpakket wat door UPC werd aangeboden kan sinds 1 april niet meer worden besteld. Als je dit abonnement al had voor 1 april, kan je blijven kijken naar de zenders Arabiya, TVM, MBC en Al Jazeera. Je vindt de zenders vanaf positie 780 in het zenderoverzicht.

Uit het assortiment vanaf 13 april

Webspace

Per 13 april is Ziggo gestopt met aanbieden van het product Webspace. Gebleken is dat deze functionaliteit zeer weinig werd gebruikt. Maak je al gebruik van Webspace? Dan kun je Webspace gewoon blijven gebruiken, ook als je van abonnement wijzigt.

Uit het assortiment vanaf 13 april

Nieuwsgroepen

Per 13 april is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat deze functionaliteit zeer weinig werd gebruikt. Ziggo klanten kunnen Nieuwsgroepen blijven gebruiken. Het vervalt alleen als je kiest voor een nieuw product van Ziggo.

Uit het assortiment vanaf 1 april 

Pay per view erotiek

Per 1 april is Ziggo gestopt met het aanbieden van Erotiek Op Bestelling. Er worden alleen nog voetbal en Formule1 wedstrijden los aangeboden. Binnen het TV Royaal abonnement wordt Meiden van Holland Hard aangeboden als erotische zenders. Daarnaast biedt het Erotiek pakket maar liefst 5 erotische zenders.

Uit het assortiment vanaf juni

Papieren Film1/ Sport1-gids

De gids van juni was de laatste uitgave van de Film1/ Sport1-gids. Weten wat er speelt? Je ziet het op de televisie in de Elektronische Programmagidsen, online op Film1.nl en Ziggosporttotaal.nl. Of gebruik de Film1 Go en Ziggo Sport Totaal apps en kijk meteen, waar je wil.