Verouderd, antiek of achterhaald

Wanneer was de laatste keer dat jij een brief op de bus deed, een cassettebandje beluisterde of een berichtje op je pager binnenkreeg? We zitten niet stil. Soms komt er iets nieuws waardoor we stoppen met een product of dienst. Omdat we een vervanger hebben of iets op een hele andere manier doen. Hieronder vind je een overzicht van oude producten en diensten. Verouderd, maar niet vergeten!

Uit het assortiment vanaf 29 april 2016

Ziggo Bapp

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen Skype en WhatsApp. Ziggo Bapp werd daardoor weinig gebruikt. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met Ziggo Bapp. Je kunt de app niet meer gebruiken.

Uit het assortiment vanaf 29 april 2016

UPC Phone app

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen Skype en WhatsApp. De UPC Phone app werd daardoor weinig gebruikt. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met deze app. Je kunt de app niet meer gebruiken.

Uit het assortiment vanaf 1 maart 2016 

Wifi Hulp

Per 1 maart 2016 zijn we gestopt met het programma Wifi Hulp. Heb je Wifi Hulp al nog op je computer staan? Dan kun je het voorlopig nog gewoon blijven gebruiken. We brengen er geen updates meer uit.

Uit het assortiment vanaf maart 2016

Visual Voicemail app

De Visual Voicemail app was een voor uitsluitend Android-telefoons. Je kon er voicemailberichten mee afluisteren. De app werkt niet langer en is ook niet meer beschikbaar in de Google Play Store.

Uit het assortiment vanaf juni 2015

Papieren Film1/ Sport1-gids

De gids van juni 2015 was de laatste uitgave van de Film1/ Sport1-gids. Weten wat er speelt? Je ziet het op de televisie in de Elektronische Programmagidsen, online op Film1.nl en Ziggosporttotaal.nl. Of gebruik de Film1 Go en Ziggo Sport Totaal apps en kijk meteen, waar je wil.

Uit het assortiment vanaf 13 april 2015

TV Plus en TV Extra

De tv-abonnementen TV Plus en Extra kunnen sinds 13 april 2015 niet meer worden besteld. Als je dit abonnement al had voor 13 april 2015, kan je alle zenders van TV Plus en TV Extra blijven bekijken. Dit zijn dezelfde zenders als nu in TV Royaal zitten. Daarnaast kijk je met TV Extra gratis naar de On Demand films en series die onderdeel zijn van MyPrime.

Uit het assortiment vanaf 13 april 2015

Nieuwsgroepen

Per 13 april 2015 is Ziggo gestopt met het product Nieuwsgroepen. Gebleken is dat deze functionaliteit zeer weinig werd gebruikt. Ziggo klanten kunnen Nieuwsgroepen blijven gebruiken. Het vervalt alleen als je kiest voor een nieuw product van Ziggo.

Uit het assortiment vanaf 13 april 2015

Webspace

Per 13 april 2015 is Ziggo gestopt met aanbieden van het product Webspace. Gebleken is dat deze functionaliteit zeer weinig werd gebruikt. Maakte je al gebruik van Webspace? Dan kun je Webspace gewoon blijven gebruiken, ook als je van abonnement wijzigt.

Uit het assortiment vanaf 1 april 2015

Arabisch Zenderpakket

Het Arabisch Zenderpakket wat door UPC werd aangeboden kan sinds 1 april 2015 niet meer worden besteld. Als je dit abonnement al had voor 1 april 2015, kan je blijven kijken naar de zenders Arabiya, TVM, MBC en Al Jazeera. Je vindt de zenders vanaf positie 780 in het zenderoverzicht.

Uit het assortiment vanaf 1 april 2015

Pay per view erotiek

Per 1 april 2015 is Ziggo gestopt met het aanbieden van Erotiek Op Bestelling. Binnen het TV Royaal abonnement wordt Meiden van Holland Hard aangeboden als erotische zender. Daarnaast biedt het Erotiek pakket maar liefst 5 erotische zenders.