Verouderd, antiek of achterhaald

Wanneer was de laatste keer dat jij een brief op de bus deed, een cassettebandje beluisterde of een berichtje op je pager binnenkreeg? We zitten niet stil. Soms komt er iets nieuws waardoor we stoppen met een product of dienst. Omdat we een vervanger hebben of iets op een hele andere manier doen. Hieronder vind je een overzicht van oude producten en diensten. Verouderd, maar niet vergeten!

Uit het assortiment:

Apparaten

Deze ontvangers zijn verouderd en worden niet meer door Ziggo ondersteund.
Bekijk de alternatieven of neem contact op. Dan vinden we samen een oplossing die bij jouw wensen past.

Humax

  • Humax IR Fox C
  • Humax IR Fox Z
  • Humax PVR 9200c

Samsung

  • Samsung SMTC1140
  • Samsung DCB270R
  • Samsung DCB 9401R
  • Samsung DCB P850R
  • Samsung DCB H380R

Overig

  • Homecast Montana SD

Producten en diensten

Per 29 maart 2022 stopt Ziggo met analoge radio. Vanaf dat moment ontvang je ons radio-aanbod alleen digitaal. 

Per 23 november 2020 stopt Ziggo helemaal met Nieuwsgroepen. Ook voor klanten die dit nog gebruiken. 

Per 23 november 2020 stopt Ziggo helemaal met Webspace. Ook voor klanten die dit nog gebruiken. 

Per 3 april 2018 kijk je RTL Gemist alleen nog bij RTL XL. Bij Ziggo en alle andere aanbieders stopt RTL Gemist en Vooruitkijken. RTL-programma's terugkijken kan nog wel met Replay tv op je Mediabox of Ziggo GO.

Per 29 juni 2017 zijn we gestopt met het programma Twonky. Heb je Twonky nog wel op je computer staan? Dan kun je het voorlopig nog gewoon blijven gebruiken. We brengen geen updates meer uit.

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen Skype en WhatsApp. Ziggo Bapp werd daardoor weinig gebruikt. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met Ziggo Bapp. Je kunt de app niet meer gebruiken.

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen Skype en WhatsApp. De UPC Phone app werd daardoor weinig gebruikt. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met deze app. Je kunt de app niet meer gebruiken.

Per 1 maart 2016 zijn we gestopt met het programma Wifi Hulp. 

Doet wifi of internet het niet? Geen zorgen. We helpen je om je wifi en internet thuis zelf weer aan de praat te krijgen.

De Visual Voicemail app was uitsluitend voor Android-telefoons. Je kon er voicemailberichten mee afluisteren. De app werkt niet langer en is ook niet meer beschikbaar in de Google Play Store.

Na een paar jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van de Ziggo TV app. Je kunt de app daarom niet meer downloaden of gebruiken als je de app al geïnstalleerd had staan. Gelukkig zit je niet lang zonder tv op je smartphone of tablet. We hebben namelijk een nieuwe, verbeterde tv-app voor je: Ziggo GO.

De gids van juni 2015 was de laatste uitgave van de Film1/Sport1-gids. Weten wat er speelt? Je ziet het op de televisie in de Elektronische Programmagidsen, online op Film1.nl en Ziggosporttotaal.nl. Of gebruik de Film1 Go en Ziggo Sport Totaal apps en kijk meteen, waar je wilt.

De tv-abonnementen TV Plus en Extra kun je sinds 13 april 2015 niet meer bestellen. Als je dit abonnement al had voor 13 april 2015, kun je alle zenders van TV Plus en TV Extra blijven bekijken. Dat zijn dezelfde zenders als nu in Movies & Series XL zitten.

Wil je graag Movies & Series? Bekijk welk pakket het beste bij je past.

Combineer internet van Ziggo met een mobiel abonnement van Vodafone, ook met Apple iPhone 13 mini, 13, 13 Pro en 13 Pro Max

Bekijk ook onze aanbiedingen (bijvoorbeeld Ziggo Sprinters)

 

Per 1 april 2015 is Ziggo gestopt met het aanbieden van Erotiek Op Bestelling. In het Movies & Series XL abonnement wordt Penthouse aangeboden als erotische zender. Daarnaast biedt het Erotiek pakket maar liefst vijf erotische zenders.

Het Arabisch Zenderpakket dat UPC aanbood kun je sinds 1 april 2015 niet meer bestellen. Als je dit abonnement al had voor 1 april 2015, kun je blijven kijken naar de zenders Arabiya, TVM, MBC en Al Jazeera. Je vindt de zenders vanaf positie 780 in het zenderoverzicht.