Verouderd, antiek of achterhaald

Wanneer was de laatste keer dat jij een brief op de bus deed, een cassettebandje beluisterde of een berichtje op je pager binnenkreeg? We zitten niet stil. Soms komt er iets nieuws waardoor we stoppen met een product of dienst. Omdat we een vervanger hebben of iets op een hele andere manier doen. Hieronder vind je een overzicht van oude producten en diensten. Verouderd, maar niet vergeten!

Uit het assortiment:

Nieuwsgroepen

Per 23 november 2020 gestopt

Nieuwsgroepen

Per 23 november 2020 stopt Ziggo helemaal met Nieuwsgroepen. Ook voor klanten die dit nog gebruiken. 

Webspace

Per 23 november 2020 gestopt

Webspace

Per 23 november 2020 stopt Ziggo helemaal met Webspace. Ook voor klanten die dit nog gebruiken. 

Logo RTL Gemist

RTL Gemist en Vooruitkijken stopt

Per 3 april 2018 kijk je RTL Gemist alleen nog bij RTL XL. Bij Ziggo en alle andere aanbieders stopt RTL Gemist en Vooruitkijken. RTL-programma's terugkijken kan nog wel met Replay tv op de Mediabox XL of Ziggo GO.

Hoe kun je RTL wel terugkijken?

Je kunt RTL-programma's nog terugkijken met Replay tv. Je vindt dit in het menu van je Mediabox XL onder “Gids & Replay” of in de Ziggo GO app bij “TV Gids & Replay TV”.

RTL-programma's kun je terugkijken via “TV Gids & Replay TV” in de Ziggo GO app.

Twonky

Uit het assortiment sinds 29 juni 2017

Twonky

Per 29 juni 2017 zijn we gestopt met het programma Twonky. Heb je Twonky nog wel op je computer staan? Dan kun je het voorlopig nog gewoon blijven gebruiken. We brengen geen updates meer uit.

Ziggo Bapp

Uit het assortiment sinds 29 april 2016

Ziggo Bapp

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen Skype en WhatsApp. Ziggo Bapp werd daardoor weinig gebruikt. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met Ziggo Bapp. Je kunt de app niet meer gebruiken.

UPC Phone app

Uit het assortiment sinds 29 april 2016

UPC Phone app

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen Skype en WhatsApp. De UPC Phone app werd daardoor weinig gebruikt. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met deze app. Je kunt de app niet meer gebruiken.

Wifi hulp

Uit het assortiment sinds 1 maart 2016

Wifi Hulp

Per 1 maart 2016 zijn we gestopt met het programma Wifi Hulp. 

In ons internetpakket zit nog wel internetbeveiliging, krachtige wifi en snel internet. Check onze internetpakketten.

Visual Voicemail

Uit het assortiment sinds maart 2016

Visual Voicemail app

De Visual Voicemail app was uitsluitend voor Android-telefoons. Je kon er voicemailberichten mee afluisteren. De app werkt niet langer en is ook niet meer beschikbaar in de Google Play Store.

Ziggo TV App

Uit het assortiment sinds 15 oktober 2015

Ziggo TV App

Na een paar jaar trouwe dienst hebben we afscheid genomen van de Ziggo TV app. Je kunt de app daarom niet meer downloaden of gebruiken als je de app al geïnstalleerd had staan. Gelukkig zit je niet lang zonder tv op je smartphone of tablet. We hebben namelijk een nieuwe, verbeterde tv-app voor je: Ziggo GO.

Samsung H360r

Uit het assortiment sinds december 2015

Samsung H360r

De Samsung DCB-H360r is de eerste en daarmee ook de oudste HD-ontvanger die je bij een abonnement van Ziggo kreeg. Per december 2015 is er wat aan het tv-signaal veranderd. Deze mediabox kan dat helaas niet aan en werkt daarom niet goed meer. Het beeld kan daardoor haperen. Bestel een nieuwe mediabox.

Film1-/Sport1 gids

Uit het assortiment sinds juni 2015

Papieren Film1/ Sport1-gids

De gids van juni 2015 was de laatste uitgave van de Film1/Sport1-gids. Weten wat er speelt? Je ziet het op de televisie in de Elektronische Programmagidsen, online op Film1.nl en Ziggosporttotaal.nl. Of gebruik de Film1 Go en Ziggo Sport Totaal apps en kijk meteen, waar je wilt.

TV Plus en TV Extra

Uit het assortiment sinds 13 april 2015

TV Plus en TV Extra

De tv-abonnementen TV Plus en Extra kun je sinds 13 april 2015 niet meer bestellen. Als je dit abonnement al had voor 13 april 2015, kun je alle zenders van TV Plus en TV Extra blijven bekijken. Dat zijn dezelfde zenders als nu in Movies & Series XL zitten.

Wil je graag Movies & Series? Bekijk welk pakket het beste bij je past.

Combineer internet van Ziggo met een mobiel abonnement van Vodafone, ook met Apple iPhone 13 mini, 13, 13 Pro en 13 Pro Max

Bekijk ook onze aanbiedingen (bijvoorbeeld Ziggo Sprinters)

 

Pay per view erotiek

Uit het assortiment sinds 1 april 2015

Pay per view erotiek

Per 1 april 2015 is Ziggo gestopt met het aanbieden van Erotiek Op Bestelling. In het Movies & Series XL abonnement wordt Penthouse aangeboden als erotische zender. Daarnaast biedt het Erotiek pakket maar liefst vijf erotische zenders.

Arabisch zenderpakket

Uit het assortiment sinds 1 april 2015

Arabisch Zenderpakket

Het Arabisch Zenderpakket dat UPC aanbood kun je sinds 1 april 2015 niet meer bestellen. Als je dit abonnement al had voor 1 april 2015, kun je blijven kijken naar de zenders Arabiya, TVM, MBC en Al Jazeera. Je vindt de zenders vanaf positie 780 in het zenderoverzicht.