Ons netwerk in Hoogvliet is verbeterd

Internet tot 1 Gbit/s op ons krachtige GigaNet

Hoera! Hoogvliet is als eerste van Rotterdam aan de beurt voor internetsnelheden tot 1 Gbit/s. Je netwerk is hierdoor slimmer, stabieler en sneller geworden. Zo internet je razendsnel met het hele gezin tegelijk, geniet je overal in huis van perfecte wifi en ben je klaar voor de toekomst. We verbeteren ons GigaNet zonder de straat open te breken voor nieuwe kabels. Dat is gigabitsnelheid zonder graven.  

Hoogvliet: Internet tot 1Gbit/s op ons krachtige GigaNet | Ziggo
Hoogvliet: Internet tot 1Gbit/s op ons krachtige GigaNet | Ziggo

Kom langs bij onze servicebus

Van 31 juli tot en met 22 augustus staat onze servicebus elke vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur op het marktplein van Hoogvliet. We staan klaar voor al je vragen, advies of als je meer wilt weten over Ziggo. Natuurlijk ben je ook welkom voor meer informatie over 1 Gbit/s en ons krachtige GigaNet. 

Kunnen we je helpen?

We helpen je graag op de manier die je het fijnst vindt. Bel onze speciale servicelijn, bezoek de servicebus of kijk voor andere opties bij contact

Hoogvliet: Internet tot 1Gbit/s op ons krachtige GigaNet | Ziggo

Bel onze speciale servicelijn
030-2003717 normaal tarief

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

We verbeteren ons netwerk continu

Ervaar ons krachtige GigaNet

Snelheid

Snel

Regio voor regio maken we 1 Gbit/s beschikbaar. Zo download je voortaan sneller dan ooit je favoriete games.

Stabiel internet

Perfecte wifi in huis

Stabiel en betrouwbaar internet. Of je nu in de keuken bent of op zolder. Bij ons heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi. 

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We zijn steeds meer online en het liefst allemaal tegelijk. Daarom verbeteren en vernieuwen we ons GigaNet continu. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Zó snel is Giga internet

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Films en series tegelijk kijken met het hele gezin? Dat kan. Bingewatch ongestoord Games of Thrones vanaf je bank terwijl de kinderen in de slaapkamer genieten van de nieuwste kinderfilm. Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via de tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit. Warm de popcorn maar alvast op.

GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Dit gaat verder dan vast en mobiel. Meer dan ooit ben je verbonden met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.