Klaar voor de toekomst met ons GigaNet

Nu in Zoetermeer internetsnelheden tot 1 Gbit/s

Klaar voor de toekomst met ons GigaNet in Zoetermeer | Ziggo

Speciaal voor Zoetermeer

Ons krachtige GigaNet in Zoetermeer is nu nog slimmer, sneller en stabieler. Er zijn nu internetsnelheden mogelijk tot 1 Gbit/s. Zonder te graven of je straat open te breken. Zo ben je klaar voor de toekomst. Dat vieren we, samen met jou. 

We zijn tijdelijk bij jou in de buurt voor extra service. Bel onze servicelijn of bezoek een van de Ziggo servicepunten. 

Ervaar extra snel internet, voor hetzelfde geld

Streamen, appen, mailen, thuiswerken, gamen: we doen het allemaal en het liefst allemaal tegelijk. Ons GigaNet is er klaar voor. Jij ook? Upgrade zes maanden lang je internetsnelheid, zonder extra kosten. Bel onze speciale servicelijn (030 20 80 556) en activeer direct nog sneller internet. Aan het eind van de zes maanden betaal je de reguliere abonnementsprijs.

Klaar voor de toekomst met ons GigaNet in Zoetermeer | Ziggo

Bel onze servicelijn voor Zoetermeer
030 20 80 556 normaal tarief

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

 

Kom langs bij de winkel

Kom langs in de Vodafone en Ziggo winkel
We helpen je graag

Westwaarts 31, Zoetermeer
Bekijk de actuele openingstijden.

 

Vodafone Ziggo winkel Zoetermeer

Extra servicemedewerkers

We zetten tijdelijk extra servicemedewerkers in. Deze staan voor je klaar in onze Ziggo en Vodafone winkel in Zoetermeer. Kom langs om de nieuwste wifipods te ervaren, voor advies over bekabeling in huis of zelfs nieuwe kabels. Mocht het nodig zijn dan kunnen deze servicemedewerkers ook bij je thuis langskomen voor extra service zoals een optimale wifiscan. Je kunt in de winkel of telefonisch een afspraak met hen maken. We staan er tussen 3 en 20 november op onderstaande tijdstippen:

Woensdag t/m vrijdag 10-18u
Zaterdag 10-17u

10 keer op rij

Is Ziggo uitgeroepen tot 'Beste internetprovider van het jaar'. En daar zijn we trots op.