Win jij een Smart Home?

Dan winnen de buren met Ziggo ook

De winactie is inmiddels gesloten. We nemen persoonlijk contact op met de winnaars, de prijsuitreiking vindt plaats op 26 maart. 

Win jij een Smart Home? Doe mee met de straatprijs in Zutphen!

Woon jij straks in de slimste straat van Zutphen?

Via ons GigaNet zet je de radio aan met je telefoon, bedien je lampen met spraak en zorg je dat je huis perfect op temperatuur is wanneer je de drempel overstapt. Ervaar de luxe van een slim huis. Je maakt nu kans op een complete Smart Home set. En het mooiste is: als je in de prijzen valt, winnen je buren met een Ziggo abonnement ook.

Meedoen is simpel, houd je klantnummer en gegevens bij de hand en vul hieronder het formulier in. Je hoort rond 22 maart of je gewonnen hebt.

 

Wat kun je winnen?

Win een Smart Home pakket voor jou en je buren met Ziggo


Doe mee en win een Smart Home prijzenpakket. Bedien je apparaten met je stem of met de app met de Google Home Mini. Weet altijd wie er voor de deur staat met de Ring videodeurbel. Stel de verlichting precies in zoals je dat fijn vindt en bespaar geld met de slimme thermostaat.

Win jij een Smart Home? Doe mee met de straatprijs in Zutphen!

Google Home Mini

Win jij een Smart Home? Doe mee met de straatprijs in Zutphen!

Ring videodeurbel

Win jij een Smart Home? Doe mee met de straatprijs in Zutphen!

Philips Hue Starterset

Win jij een Smart Home? Doe mee met de straatprijs in Zutphen!

Anna slimme thermostaat

Veelgestelde vragen

Je kunt niet meer deelnemen aan de straatprijs. Winnaars krijgen van ons rond 22 maart bericht. Op 26 maart is de prijsuitreiking.

De actie loopt van 9 tot en met 21 maart. Je ontvangt van ons rond 22 maar bericht of je gewonnen hebt. Op 26 maart is de prijsuitreiking.

De winnaar van de straatprijs krijgt rond 22 maart bericht. De prijsuitreiking vindt plaats op 26 maart. 

Een Ziggo klantnummer bestaat uit 5 tot 8 cijfers. Je vindt het:

  • In de bevestigingsmail of -brief van je bestelling (boven- of onderaan)
  • Onderaan in e-mails die we je sturen. Denk aan e-mails waarin we aangeven dat de factuur voor je klaarstaat in Mijn Ziggo, de nieuwsbrief of in e-mails waarin we werkzaamheden aankondigen.
  • In de omschrijving op je bankafschrift bij een betaling aan Ziggo.

GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Dit gaat verder dan vast en mobiel. Meer dan ooit ben je verbonden met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.