Ons netwerk in Rotterdam is verbeterd

Internet tot 1 Gbit/s op ons krachtige GigaNet

Goed nieuws! We hebben ons netwerk in Rotterdam flink verbeterd. Hierdoor is je internetverbinding nog slimmer, stabieler en sneller geworden. Vanaf nu internet je razendsnel met het hele gezin tegelijk tot maar liefst 1 Gbit/s en geniet je overal in huis van perfecte wifi. Gegarandeerd.

Ons GigaNet is klaar voor de toekomst. Jij ook?

Gigabit snelheid in Rotterdam | Ziggo

Kunnen we je helpen?

We helpen je graag op de manier die je het fijnst vindt. Bel onze speciale servicelijn, bezoek de servicebus of kijk voor andere opties bij contact

Wil je langskomen in één van onze winkels? Houd er dan rekening mee dat er geen koopavonden zijn, in verband met de huidige coronamaatregelen. 

Gigabit snelheid in Rotterdam | Ziggo

Bel onze speciale servicelijn
030 20 81 625 normaal tarief

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

We verbeteren ons netwerk continu

Ervaar ons krachtige GigaNet

Snelheid

Snel

Regio voor regio maken we 1 Gbit/s beschikbaar. Zo download je voortaan sneller dan ooit je favoriete games.

Stabiel internet

Perfecte wifi in huis

Stabiel en betrouwbaar internet. Of je nu in de keuken bent of op zolder. Bij ons heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi. 

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We zijn steeds meer online en het liefst allemaal tegelijk. Daarom verbeteren en vernieuwen we ons GigaNet continu. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Zó snel is Giga internet

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Films en series tegelijk kijken met het hele gezin? Dat kan. Bingewatch ongestoord Games of Thrones vanaf je bank terwijl de kinderen in de slaapkamer genieten van de nieuwste kinderfilm. Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via de tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit. Warm de popcorn maar alvast op.

GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Dit gaat verder dan vast en mobiel. Meer dan ooit ben je verbonden met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.