WebspaceUw eigen ruimte op internet

Iedere internetabonnee* krijgt van Ziggo een eigen ruimte op internet: Webspace. Deze ruimte van minimaal 25 MB kunt u gebruiken voor uw eigen website, of om foto’s of andere bestanden in uw eigen privémap (webdrive) te plaatsen.

Voordelen

  • Gratis onderdeel van een internetabonnement

  • Uw eigen website

  • Foto’s of andere bestanden veilig opslaan

  • Maximaal 500 MB online opslagruimte

  • Overal online toegang tot uw online privémap

* Let op: klanten die gebruikmaken van de gratis internetaansluiting (64/64 kbit/s) bij een telefonieabonnement krijgen geen Webspace.

Om gebruik te kunnen maken van Webspace moet u de dienst eerst activeren.

Is Webspace al geactiveerd? Log dan hier in met uw e-mailadres en bijbehorende wachtwoord.

Uw eigen website is natuurlijk voor iedereen toegankelijk. Ziggo levert standaard een aantal scripts, waarmee u uw website meer functionaliteit kunt geven. U kunt bijvoorbeeld een teller plaatsen, die het aantal gasten op uw site bijhoudt, en een gastenboek, waarin bezoekers hun reacties kunnen achterlaten. Als u wilt, kunt u uw website toevoegen aan de lijst van websites die gemaakt zijn door Ziggo-abonnees.

De grootte van een Webspace is afhankelijk van het pakket dat u bij Ziggo afneemt. Het aantal Webspaces dat u tot uw beschikking heeft, staat gelijk aan het aantal e-mailadressen dat u kunt aanmaken op 1 account. De totale Webspace-ruimte wordt verdeeld over al uw e-mailadressen. Bijvoorbeeld: u heeft Internet Z3 met 250 MB Webspace en u heeft een website van 50 MB. Dan blijft er nog 200 MB over voor de resterende e-mailadressen die u binnen Mijn Ziggo beheert.

Abonnement Totale Webspace-ruimte Aantal Webspaces
Internet Z1 50 MB 5
Internet Z2 100 MB 5
Internet Z3 250 MB 10
Alles-in-1 Basis 25 MB 2
Alles-in-1 Plus 100 MB 5
Alles-in-1 Extra 500 MB 10

Vanaf elke plek met internettoegang kunt u uw Webdrive openen. Zo’n online privémap is makkelijk als u onderweg plotseling gegevens nodig heeft, of als u een foto wilt laten zien. Toegang tot uw privémap krijgt u door in te loggen met uw volledige e-mailadres en wachtwoord op Mijn Ziggo.

Uw Webdrive is dus beveiligd en niet openbaar. De map kan maximaal de helft van uw totale Webspace omvatten. Uw Webspace maakt deel uit van de standaard internetservice van Ziggo. U hoeft er niets extra’s voor te betalen. Wel staan in de Aanvullende Gebruiksvoorwaarden enkele punten die van toepassing zijn op het publiceren van een website op uw Webspace bij Ziggo.

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen