Ziggo Verbruik App voor Android PhoneDe Ziggo Verbruik App helpt u om uw datagebruik in de gaten te houden

Nadat u eenmalig uw limieten heeft ingesteld voor bellen, sms’en en mobiele data houdt de Ziggo Verbruik App bij hoeveel u verbruikt. De app kan u tevens waarschuwen op het moment dat u een door uzelf ingesteld limiet heeft bereikt.

Daarnaast toont de app een vergelijking tussen uw Mobiele Data en Wi-Fi-gebruik. Op basis hiervan krijgt u een advies om binnen de door u ingestelde limiet te blijven.

Uw verbruik inzichtelijk

  • Stel zelf de periode startdatum in. Zo zorgt u dat de verbruiksmeter gelijk loopt met de verbruiksperiode bij uw mobiele provider

  • Stel zelf uw limiet in voor uw maandelijkse periode voor bellen, sms'en en mobiel verbruik.

  • Stel zelf uw waarschuwingen op basis van verbruik in.

  • De ‘3G versus Wi-Fi’-functie geeft inzicht in uw Mobiele Data- en Wi-Fi-verbruik, en geeft advies over hoe u binnen uw databundel blijft.

  • Bekijk uw verbruik over de afgelopen tijd per dag in de kalender. Dagen waarop u veel mobiele data gebruikt heeft, worden automatisch rood gemarkeerd.

  • Bekijk de mensen die u het meest belt en sms’t in uw favorietenlijst.

  • Bekijk uw verbruik in het buitenland (roaming).

Verbruik kan afwijken

De Ziggo Verbruik-app helpt u bij het in de gaten houden van uw verbruik. Er zal echter altijd een minimaal verschil zitten tussen wat de app meet op uw telefoon en wat uw provider meet in het mobiele netwerk. U kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens die de app weergeeft.

Bent u Ziggo Mobiel klant? Houd dan zeker rekening met het bovenstaande.

Als u gebruik maakt van mobiel internet, maakt u hiervoor kosten. De waarden in deze app kunnen afwijken van de gemeten waarde die u op uw factuur vindt.

Meetperiode

Als de app begint met meten midden in de door u ingestelde periode is de meting van die eerste periode uiteraard niet compleet. Dit wordt weergegeven door middel van een blanco deel van de verbruiksbalken op het overzichtsscherm

Start de app opnieuw op als uw telefoon helemaal uit is geweest. Alleen als de app actief is kan uw verbruik worden gemeten.

Roaming

De app telt ook uw verbruik in het buitenland (roaming). Dit verbruik wordt apart weergegeven in een tab op het overzichtsscherm en wordt niet meegeteld voor de ingestelde limieten.

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen