Ziggo appsHaal alles uit uw abonnement met deze apps

Ook onderweg kunt u genieten van video en telefonie van Ziggo, dankzij deze slimme apps voor uw smartphone of tablet. Alle apps zijn gratis te downloaden. U heeft wel een abonnement nodig op de specifieke dienst waarvoor de app gemaakt is.

Voor iedereen met Internet van Ziggo

Ziggo TV App

Met de gratis Ziggo TV App kijkt u op een geschikte smartphone of tablet live naar 49 televisiezenders, overal in en om het huis. Ook bevat de TV App een handige televisiegids en een overzicht van alle On Demand films en series.

Voor iedereen met een abonnement op een vaste lijn van Ziggo

Ziggo Bapp app

Met de gratis Ziggo Bapp app belt u met uw smartphone of tablet via Wi-Fi. U betaalt de tarieven van uw vaste lijn bij Ziggo. Zo belt u op uw mobiel heel eenvoudig en voordelig naar alle nummers in Nederland. 

Voor iedereen met Telefonie van Ziggo

Ziggo Visual Voicemail App

Met Ziggo Visual Voicemail beluistert u mobiel eenvoudig de voicemails van uw vaste Ziggo Telefonie aansluiting (alleen voor Android).

Voor iedereen met een HBO abonnement

HBO GO

Met HBO GO kijkt u niet alleen thuis op uw televisie naar de topfilms en -series van HBO, maar ook onderweg op uw laptop, tablet of smartphone.

Voor iedereen met een FOX Sports abonnement

FOX Sports GO

Ook FOX Sports neemt u mee op uw laptop, tablet of smartphone. Met de FOX Sports GO app volgt u alle Eredivisie- en Internationale wedstrijden, waar u ook bent.

Voor iedereen met een Film1 abonnement

Film1 Go

Gratis toegang tot honderden films en series krijgt u via internet overal met Film1 Go. Kijk ze op uw tablet, laptop of smartphone. Stop of pauzeer de films en series en kijk ze op een ander apparaat verder. U hoeft nooit meer iets te missen!

Voor iedereen met een Sport1 abonnement

Sport1 Go

Bekijk alle zenders van het pakket op uw tablet of smartphone. Mis niets meer dankzij Matchcenter en bekijk zelfs twee wedstrijden tegelijk met picture-in-picture.

Voor iedereen met een Android smartphone of tablet

Ziggo Verbruik App Android

De Ziggo Verbruik app helpt u om het dataverbruik op uw smartphone in de gaten te houden. De app kan een waarschuwing geven op het moment dat u een zelf in te stellen limiet heeft bereikt.

Voor iedereen met een iPad of iPhone

Ziggo Verbruik App iOS

De Ziggo Verbruik app helpt u om het dataverbruik op uw smartphone in de gaten te houden. De app kan een waarschuwing geven op het moment dat u een zelf in te stellen limiet heeft bereikt.

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen