Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Rondo nieuwe talkshow Ziggo Sport

Met ingang van komend voetbalseizoen presenteert Jack van Gelder de nieuwe voetbaltalkshow 'Rondo' op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Verder zie je ook Bodega El Sierd en natuurlijk Peptalk.

Jack in Rondo en Peptalk

Samen met Jan van Halst, Wim Kieft en twee wekelijks wisselende gasten bespreekt van Gelder alle nationale en internationale voetbalgebeurtenissen in Rondo. Je ziet het iedere zondagavond van 21.30 uur tot 22.30 uur. Daarnaast blijft Jack van Gelder samen met Frank Evenblij het vaste gezicht van het sportpraatprogramma 'Peptalk'. Het nieuwe seizoen van Peptalk start op maandag 5 september en kijk je van 19.00 uur tot 20.00 uur op Ziggo Sport.

Bodega El Sierd

De Primera Division is misschien wel de mooiste voetbalcompetitie van Europa en krijgt met een nieuw programma dit seizoen extra aandacht op Ziggo Sport. Bijzondere items én de verhalen van voetbalcommentator Sierd de Vos. Eindelijk krijgt de populaire commentatorstem een eigen podium waarop hij zijn passie deelt. In 'Bodega El Sierd' laat hij alle hoogtepunten en bijzonderheden uit de Primera Division nogmaals zien. Vanaf 22 augustus is het nieuwe programma wekelijks 25 minuten lang te zien vanaf 20.00 uur op Ziggo Sport en op Ziggo Sport Totaal.

Premier League en Primera Division

Ziggo Sport besteedt komend seizoen zowel op kanaal 14 als op Ziggo Sport Totaal veel aandacht aan de twee grootste Europese voetbalcompetities van Europa: de Premier League en de Primera División. Op de gratis sportzender zie je de topduels uit die competities, terwijl op Ziggo Sport Totaal wekelijks minimaal vijf wedstrijden uit de Engelse Premier League en vier wedstrijden uit de Spaanse Primera Division live te zien zijn. In de meeste gevallen geven analytici vanuit de studio een voorbeschouwing op de wedstrijden. Jack van Gelder, Bas van Veenendaal, Emile Schelvis en John van Vliet zijn de wisselende presentatoren. Dit seizoen bestaat het team van analytici uit Bert van Marwijk, Wim Kieft, Youri Mulder en nog vele anderen. 

Deportivo United

Iedere zaterdag zie je op Ziggo Sport van 15.30 uur tot 20.30 uur Deportivo United. Bas van Veenendaal neemt de presentatie voor zijn rekening. Naast vaste gast Jan Boskamp schuift er ook een tweede gast uit de voetbalwereld aan. Het nieuwe programma is een inhoudelijk boeiende, vermakelijk en vooral teasende inleiding naar de wedstrijden uit de Premier League en de Primera Division. Het informeert met essentiële feiten, opmerkelijke achtergronden en brengt voetballiefhebbers in de juiste sfeer. Deportivo United is ook beschikbaar voor Ziggo Sport Totaal abonnees.

Round Up

Op zondag brengt Ziggo Sport het samenvattingsprogramma 'Round Up'. In ruim een uur krijg je alle hoogtepunten uit de twee mooiste Europese competities voorgeschoteld. Daarnaast zie je korte hoogtepunten uit het zaterdagprogramma en wordt het laatste nieuws uit de Europese voetbalcompetities gebracht. Wytse van der Goot verzorgt de presentatie op zowel Ziggo Sport als Ziggo Sport Totaal.

 

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Ziggo Sport

Toptennis in februari

De Oranjemannen zijn terug in de wereldtop met een plek in de Davis Cup. De vrouwen spelen tegen de VS in de Fed Cup. En op het hardcourt van de Ahoy wordt het ABN-AMRO World Tennis Tournament gespeeld.

Sport

Wintersporten bij Ziggo

Skicross en snowboardcross zijn spectaculaire sporten. Bochten, hoogteverschillen, hoge snelheden, schansen een stevig potje fysiek contact zorgen ervoor dat de ski- en snowboardcross altijd volop spektakel oplevert.