Win vette Ajax-prijzen bij Ziggo

Win vette Ajax-prijzen

De mooiste Ajax-ervaringen beleef je met Ziggo

Als vip naar Ajax - Benfica? Op de foto met één van de spelers? Of jouw kind als spelersmascotte het veld op zien lopen? Ja, je Ajaxhelden komen wel héél erg dichtbij.

Ben jij Ziggo klant en wil je vette Ajax-prijzen winnen? Dan zit je goed bij Ziggo. Voor elke thuiswedstrijd, dus ook Europees, geven we de beste plekken weg. Oefen je alvast de Champions League-hymne? Deze prijzen geven we weg:

• 5 x 2 vipkaarten* - ook Champions League
• 20 x 2
reguliere kaarten - ook Champions League
• 2 spelers/grensrechters-mascottes (tussen de 6 en 12 jaar oud)

*Wow! Deze prijs is inclusief toegang tot de Ziggo Sportsbar. Hier geniet je voor én na de wedstrijd van een hapje en drankje terwijl je de wedstrijden (na)bespreekt met Ajaxspelers en oud-spelers. En meteen een fotomoment pakt met je Ajaxhelden. 

 Houd ziggo.nl/wow in de gaten voor alle mooie acties, speciaal voor Ziggo klanten (actievoorwaarden).

zigGOajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax, dat steken we niet onder stoelen of banken. Sterker nog, we geven de beste plekken in de Johan Cruijff ArenA weg. Maar dat is nog niet alles. Net als Ajax gaan we voor echte prijzen:

Invliegen voor de Europa League-finale? Jouw kind aan de hand van een speler het veld op? Overnachten in de Johan Cruijff ArenA? Niets is te gek. Als Ziggo klant maak je kans op de mooiste Ajax-ervaringen. Beleef meer wow. Dat is het plezier van Ziggo.

Zo gaaf waren vorige Ajaxwinacties:

Veelgestelde vragen:

Heel simpel: laat je gegevens achter. Druk op de knop ‘Scoor je Ajax-prijs!’ en vul het formulier in. En dan? Nagelbijten maar!

Nee, voor deze gave prijs moet je Ziggo klant zijn. We controleren altijd of je echt klant bent.

Wil je de actievoorwaarden nog eens nalezen? Dat doe je hier: actievoorwaarden.

Smaakt deze winactie naar meer? Neem dan eens een kijkje onze prijsvragen-pagina.

Win vette Ajax-prijzen bij Ziggo

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax

Ziggo en Ajax doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

ajax

Meer prijsvragen: