Winacties Ajax

Winacties Ajax

De mooiste Ajax-ervaringen beleef je met Ziggo

Update: 3 april 2020
Er is geen betaald voetbal in Nederland tot begin juni vanwege de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijden worden ingehaald.

Buikschuiven tijdens de Klassieker, een balletje trappen met huisgenoot Jari Litmanen of de beste plekken van de Johan Cruijff ArenA. Ja, Ziggo klanten doen net als Ajax mee voor de échte prijzen.

Net zo sterk als de Ziyech/Promes-wificonnectie zijn we als trotse hoofdsponsor verbonden met Ajax. En met ons partnership kun je nog meer genieten van Ajax dan voorheen:

  • Maak kans op kaarten voor iedere thuiswedstrijd.
  • En voor kinderen geven we regelmatig plekken weg voor spelers/grensrechters-mascottes*.

Ga je samen met Ajax op jacht naar de 35ste landstitel?

Deze winactie is tijdelijk offline

Bekijk de actievoorwaarden.
* Let op: spelersmascottes moeten tussen de 6 en 12 jaar oud zijn en de begeleider 18 jaar of ouder.

Winacties Ajax

Bekijk de vorige Ajaxwinacties

Ziggo Buikschuifbaan

Juichen en buikschuiven tijdens de Klassieker? Ziggo klanten deden een ‘Overmarsje’ tijdens Ajax-Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax Old Stars (50+)

De backies net zo tureluurs spelen als Sjaakie? Deze voetbalmaatjes hadden de dag van hun leven tijdens de clinic van Sjaak Swart en Dick Schoenaker.

Jari zoekt huisgenoten

Ajax-legende Jari Litmanen keerde terug naar Amsterdam voor de Klassieker. Pieter en Mike werden zijn huisgenoot in het Ziggo Huisje.

Kids Clinic

Leren dribbelen als David Neres of passen als Daley Blind? Super gaaf! Honderd kinderen trainden als een échte prof tijdens de Ajax Clinic.

Golden Seats

Jochem won de Golden Seats en zit het hele seizoen op de beste plekken van de Johan Cruijff ArenA. Sjaak zocht 'm op om hem te feliciteren.

Europa Leaguefinale

Ajax achterna vliegen naar Stockholm voor de finale van de Europa League? Voor Ton, Jorrit, Arco en Jordi werd hun droom werkelijkheid.

Winacties Ajax

Ziggo: trotse hoofdsponsor van Ajax

Ziggo en Ajax doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

ajax