Win vette Ajax-prijzen bij Ziggo

Win vette Ajax-prijzen

De mooiste Ajax-ervaringen beleef je met Ziggo

Als vip naar Ajax? Op de foto met één van de spelers? Of jouw kind als spelersmascotte het veld op zien lopen? Ja, je Ajaxhelden komen wel héél erg dichtbij.

Ben jij Ziggo klant en wil je vette Ajax-prijzen winnen? Dan zit je goed bij Ziggo. Voor elke thuiswedstrijd, dus ook Europees, geven we de beste plekken weg. Oefen je alvast de Champions League-hymne? Deze prijzen geven we weg:

  • 5 x 2 vipkaarten* - ook Champions League
  • 20 x 2 reguliere kaarten - ook Champions League
  • 2 spelers/grensrechters-mascottes (tussen de 6 en 12 jaar oud)
  • En nu ook: (vip)kaarten voor de Viewing Party: Ajax – Real Madrid in de Ziggo Dome

*Wow! Deze prijs is inclusief toegang tot de Ziggo Sportsbar. Hier geniet je voor én na de wedstrijd van een hapje en drankje terwijl je de wedstrijden (na)bespreekt met Ajaxspelers en oud-spelers. En meteen een fotomoment pakt met je Ajaxhelden. 

 Houd ziggo.nl/wow in de gaten voor alle mooie acties, speciaal voor Ziggo klanten (actievoorwaarden).

Viewing Party: Ajax – Real Madrid

Ziggo Dome

De Johan Cruijff ArenA is op 13 februari het strijdtoneel van het Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid. Om jou en andere Ajacieden die geen kaart hebben bemachtigd toch dat Champions League-gevoel te geven, organiseert Ajax een live Viewing Party in de Ziggo Dome. Aanwezig: artiesten, oud-spelers, mede-Ajacieden en een groot scherm waarop de wedstrijd wordt vertoond.

De deuren van de Ziggo Dome openen op woensdag 13 februari om 18.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Tot de start van de wedstrijd om 21.00 uur treden Sunnery James en Ryan Marciano, Peter Beense, Danny de Munk, Johnny de Mol en Rafael van de Vaart op. Maar belangrijker: je zal de wedstrijdspanning ter plekke voelen.

Wil jij als vip naar de Viewing Party?

Wil je er zeker van zijn dat je naar de Viewing Party kan? Koop dan je kaartje voor het speciale tarief voor Ziggo klanten: € 14,95 i.p.v. € 20,00 euro! Ga naar ajax.nl/ziggotickets

zigGOajax

Ziggo wil klanten nog meer van het leven te laten genieten met dingen die echt plezier en ontspanning bieden. Van topentertainment op al je schermen thuis of onderweg of met unieke live-events, zoals deze actie.

Dit doen we door klanten ultieme wow-ervaringen te bieden op het gebied van sport, muziek, films en series. Een nachtje slapen in de Johan Cruijff ArenA, een meet-and-greet met je grootste muziekidool of een jaar lang op de beste plekken in de Ziggo Dome of bij Ajax. Speciaal voor Ziggo klanten.

Zo gaaf waren vorige Ajaxwinacties:

Veelgestelde vragen:

Heel simpel: laat je gegevens achter. Druk op de knop ‘Scoor je Ajax-prijs!’ en vul het formulier in. En dan? Nagelbijten maar!

Nee, voor deze gave prijs moet je Ziggo klant zijn. We controleren altijd of je echt klant bent.

Wil je de actievoorwaarden nog eens nalezen? Dat doe je hier: actievoorwaarden.

Smaakt deze winactie naar meer? Neem dan eens een kijkje onze prijsvragen-pagina.

Win vette Ajax-prijzen bij Ziggo

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax

Ziggo en Ajax doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

ajax

Meer prijsvragen: