Winacties Ajax

Winacties Ajax

Tijdelijk geen winacties

Geen winacties 

Update: 29-09-2020

In verband met de maatregelen rondom Corona kunnen er voorlopig geen toeschouwers naar thuiswedstrijden van Ajax. Dat betekent voorlopig ook geen winacties voor klanten. Zodra er weer publiek is toegestaan, kunnen we hopelijk ook weer klanten blij maken.

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Zorg ervoor dat je aangemeld staat voor 't ontvangen van e-mail. Dit check je in: Mijn Ziggo > Gegevens > Contactvoorkeuren.

Winacties Ajax

Bekijk de vorige Ajaxwinacties

Ziggo Buikschuifbaan

Juichen en buikschuiven tijdens de Klassieker? Ziggo klanten deden een ‘Overmarsje’ tijdens Ajax-Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax Old Stars (50+)

De backies net zo tureluurs spelen als Sjaakie? Deze voetbalmaatjes hadden de dag van hun leven tijdens de clinic van Sjaak Swart en Dick Schoenaker.

Jari zoekt huisgenoten

Ajax-legende Jari Litmanen keerde terug naar Amsterdam voor de Klassieker. Pieter en Mike werden zijn huisgenoot in het Ziggo Huisje.

Kids Clinic

Leren dribbelen als David Neres of passen als Daley Blind? Super gaaf! Honderd kinderen trainden als een échte prof tijdens de Ajax Clinic.

Golden Seats

Jochem won de Golden Seats en zit het hele seizoen op de beste plekken van de Johan Cruijff ArenA. Sjaak zocht 'm op om hem te feliciteren.

Europa Leaguefinale

Ajax achterna vliegen naar Stockholm voor de finale van de Europa League? Voor Ton, Jorrit, Arco en Jordi werd hun droom werkelijkheid.

Winacties Ajax

Ziggo: trotse hoofdsponsor van Ajax

Ziggo en Ajax doen een een-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

ajax

Veelgestelde vragen

Uiterlijk 4 dagen voor de betreffende wedstrijd ontvangen de winnaars een bevestigingsmail van Ziggo met daarin een unieke code, die je op het ticketplatform (link in winnaarsmail), kunt verzilveren. Hieronder vind je het volledige stappenplan: 

Stap 1 - Verzilver je unieke code via het online ticketplatform

Gebruik de unieke code op het online ticketplatform en kies daar het vak en de stoelen waar je samen met je introducé wilt zitten. Jullie stoelen bevinden zich naast elkaar (omdat jullie van één huishouden zullen zijn) en zijn voor jullie kosteloos.

De genoemde unieke code is geldig voor 2 toegangstickets en dien je twee keer in te voeren voor het verkrijgen van beide tickets. Nadat alles is ingevuld en de kaarten zijn besteld volgt een bevestiging per e-mail.

Let op! De 2 tickets dienen gebruikt te worden door jou en iemand uit jouw huishouden, waarvan één 18 jaar of ouder.

Stap 2 - Download Ajax app (indien je dat nog niet hebt gedaan)

- Download de Ajax app op je mobiele telefoon (iOs | Android);
- Maak een "Mijn Ajax" account aan in de Ajax app met het e-mailadres zoals je deze gebruikt op ons online ticketplatform. En als je al een Mijn Ajax account hebt, log dan direct in.
- Je introducé hoeft de app niet te downloaden.

Stap 3 - Tickets in Ajax app

Wanneer je al een Mijn Ajax account in de Ajax app hebt aangemaakt met het juiste e-mailadres dan volgt binnen 24 uur na verzilvering van je unieke code een pushbericht van de Ajax app, m.b.t. de tickets die klaar staan. Indien je nog geen Mijn Ajax account hebt, kan je je registreren via de Ajax app.

Stap 4 - Eenmalig identificeren via IDIN of met paspoort

Om de tickets in de Ajax app te kunnen zien is het nodig om je eenmalig te identificeren via de bank applicatie op je smartphone (IDIN) of via paspoort. Alleen jij hoeft dit te doen, je introducé niet.

Stap 5 - Ticket activeren

In de Ajax app is het verplicht om per ticket de RIVM Gezondheidscheck (i.v.m. Corona) te doen. Hierover kunnen pushberichten volgen vanuit de Ajax app. Vervolgens zal de QR code 4 uur voor de wedstrijd zichtbaar zijn op je mobiele wedstrijdticket. Met de tickets, voorzien van QR code, is het mogelijk de Johan Cruijff ArenA te betreden. Deze hoeven (en kunnen) niet meer geprint worden. Zorg er altijd voor dat je smartphone voldoende opgeladen is.

Stap 6 - Ticket doorsturen (optioneel)

Wanneer je toch niet meer naar de wedstrijd kunt gaan, mag je de wedstrijdtickets doorsturen. Let op! Mits diegenen die de tickets zullen gebruiken ook uit één huishouden komen en één van hen 18 jaar of ouder is.

De actievoorwaarden vind je hier

Op je wedstrijdticket staat een tijdslot van 15 minuten vermeld. Je dient binnen deze 15 minuten naar binnen te gaan. Het is niet mogelijk om van tijdslot te wisselen dus hou hier rekening mee met het plannen van je reis.

Ook na afloop van de wedstrijd zullen bezoekers gefaseerd het stadion verlaten. Volg hierbij de instructies van de stewards, stadionspeaker en stadionschermen. Het stadionprogramma zal worden aangepast op de langere aanwezigheid van publiek.

Nee, het is de bedoeling dat je de 2 tickets invult met 2 personen uit hetzelfde huishouden. De 2 tickets zitten naast elkaar, om jullie heen zijn de stoelen leeg, om te voldoen aan de 1.5 meter afstand.

Voor alle fans in het stadion geldt de 1.5 meter-maatregel. Huishoudens zijn een uitzondering op de regel. Hiermee wordt in de kaarttoewijzing rekening gehouden. Je dient te zitten op de plaats die op het ticket is weergegeven. Alle andere regels en maatregelen die worden genomen, om te voldoen aan de coronarichtlijnen, vind je hier. De huisregels van de Johan Cruijff ArenA vind je hier.

Indien je problemen hebt met het verzilveren van je unieke code op het ticketplatform, dan adviseren wij je om een mail te sturen naar klantenservice@tickets-direct.nl. Onze klantenservice zal het vraagstuk dan oppakken en nagaan of de tickets correct verzilverd zijn. Indien er echt een probleem is m.b.t. de Ajax app en het activeren van je kaarten, dan kun je je richten tot Ajax Fancare.

Nee, de prijs bestaat uit 2 toegangskaarten voor de wedstrijd. Vervoer dien je zelf te regelen. Treinstation Bijlmer ArenA ligt naast de Johan Cruijff ArenA. Meer informatie over parkeren vind je hier.