Ziggo Backstage Session: Within Temptation

Ziggo Backstage Session: Within Temptation

Een uniek concert in intieme setting

Within Temptation geeft volgend jaar samen met Evanescence twee concerten in de Ziggo Dome. Wil jij de band al eerder van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor de Ziggo Backstage Session!

De actie is verlopen. Winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht. 

Erbij zijn?

Ben je een echte Within Temptation-fan, klant van Ziggo én Vodafone en wil je ervaren hoe Ice Queen en The Reckoning van een paar meter afstand klinken? Schrijf je dan nu in voor de Ziggo Backstage Session met Within Temptation, en misschien ben jij er wel bij op vrijdag 29 november!

Deze winactie loopt t/m 20 november 2019 | Lees de actievoorwaarden

Combineer je geen Ziggo met Vodafone?

Ben je enkel Ziggo klant, maar wil je toch kans maken op toffe muziek prijzen? Dat kan! We geven voor ieder concert in de Ziggo Dome vipkaarten weg aan Ziggo klanten. Kijk hier hoe je kans kunt maken om als vip naar jou favoriete artiest te gaan. 

Het succes van Within Temptation

Within Tempation had hun grote doorbraak met de hit ‘Ice Queen’, gevolgd door ‘Mother Earth’. Na de release van Hydra in 2014, is Within Temptation nu terug met hun nieuwe album RESIST. Het album laat een futuristische kant van metal zien en representeert de diversiteit van het nieuw ontdekte metalgeluid.

Na Hydra voelden we ons niet meer geïnspireerd. Zelfs tot het punt dat we het einde van de band dichtbij zagen komen. Na zoveel jaren van muziek maken, kunnen alleen creatieve inspiratie en innovatie je motiveren om een nieuwe album te maken. Zo ben ik ook tot mijn solo plaat My Indigo gekomen. Uiteindelijk draaide het tij en is onze honger om te creëren en innoveren weer aangewakkerd”, aldus Sharon van den Adel.

Drie feiten over Within Temptation

  • Within Temptation is een Nederlandse symfonische-metalband die in 1996 werd opgericht door Sharon den Adel en Robert Westerholt.
  • De band brak door met Ice Queen in 2000.
  • Within Temptation had met hun album The Heart of Everything niet alleen succes in Nederland, maar ook in de Verenigde Staten. Daar kwam het album binnen op nummer 1 in de Amerikaanse Heatseeker Chart. De band is nog altijd de meest succesvolle Nederlandse band in het buitenland en verkocht inmiddels al bijna 4 miljoen albums en DVD’s wereldwijd.
drie feiten

Ziggo Backstage Session: voor diehardfans

Met een selecte groep diehardfans (50 - 100 man) luisteren naar een aantal nummers én ook nog eens de mogelijkheid krijgen om je held(en) het hemd van het lijf te vragen: dat is een Ziggo Backstage Session. 

Het is een intieme ervaring, exclusief voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren. Wil je een indruk krijgen van zo’n Ziggo Backstage Session? Bekijk hieronder de aftermovies van Kaiser Chiefs en Bastille! 

Meer #zigGOwow: