Win huiskamerconcert van Trijntje Oosterhuis

#ZigGOwow: Trijntje bij je thuis!

Win een huiskamerconcert van Trijntje Oosterhuis

Weinig brengt je zoveel plezier als muziek. Fans van Trijntje Oosterhuis krijgen de kans om dat gevoel van héél dichtbij mee te maken. Ben jij haar grootste fan én klant van Ziggo? Misschien komt Trijntje dan thuis voor je optreden. Gewoon, in je woonkamer! En vanaf 11 september zenden we haar theatertour Leven van de Liefde Live uit op Ziggo TV (kanaal 13). Het ultieme ZigGOwow-gevoel!

Win huiskamerconcert van Trijntje Oosterhuis

Zingt Trijntje bij jou thuis?

Ben je Ziggo klant en fan van Trijntje, dan hebben we nu de ultieme wow-ervaring.

Luisteren naar Trijntje in het theater of de Ziggo Dome is geweldig, dus Trijntje die voor je optreedt in je eigen woonkamer moet wel de ultieme belevenis zijn. En deze prijs mogen we weggeven aan de grootste fan van Trijntje.

Laat je gegevens achter in het formulier, vertel waarom jij de grootste Trijntje-fan bent en misschien staat Trijntje binnenkort wel in jouw woonkamer te zingen.

De actie loopt tot en met 30 september | Actievoorwaarden

Trijntje zingt Leven van de Liefde

In 2017 bracht Trijntje haar eerste volledig Nederlandstalige album Leven Van De Liefde uit. Het album bevat een persoonlijke selectie van tijdloze nummers van o.a. De Dijk, Doe Maar, Guus Meeuwis, Frank Boeijen, Herman van Veen, André Hazes en anderen.

Ze brengt een ode aan het Nederlands lied, door stukken die ze al heel lang wilde zingen een nieuw leven in te blazen. Zoals Trijntje zelf zegt: “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die mij herinneren aan belangrijke momenten in mijn leven, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”.

t
Theatertour

De gelijknamige theatertour die gelijktijdig van start ging was tot juni 2018 in de Nederlandse theaters te zien. Één van de laatste voorstellingen werd geregistreerd i.s.m. Watch Live Jazz waardoor we nu kunnen nagenieten van de hoogtepunten van Leven Van De Liefde Live. Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals De Zee, Vlieg Met Mee of het prachtige Ken Je Mij, hebben een plaats in dit programma.

De favorieten van Trijntje

De registratie van het concert zenden we vanaf dinsdag 11 september meerdere malen uit op Ziggo TV (kanaal 13).

Over ZigGOwow
#ZigGOwow

We doen er alles aan om onze klanten nog meer van het leven te laten genieten met dingen die echt plezier en ontspanning bieden. Van topentertainment op al je schermen thuis of onderweg of met unieke live-events, zoals deze actie.

Dit doen we door klanten ultieme wow-ervaringen te bieden op het gebied van sport, muziek, films en series. Een nachtje slapen in de Johan Cruijff ArenA, een meet-and-greet met je grootste muziekidool of een jaar lang op de beste plekken in de Ziggo Dome of bij Ajax. Speciaal voor Ziggo klanten.

Meer over ZigGOwow