Koop kaarten voor Het Grote Songfestivalfeest

Het Grote Songfestivalfeest

Koop kaarten met korting, speciaal voor Ziggo klanten

Op 15 december komen je favoriete artiesten van het Eurovisie Songfestival naar de Ziggo Dome. Ben jij de Songfestivalfanaat die dit niet mag missen? Voor Ziggo klanten zijn de laatste kaarten verkrijgbaar voor een mooie prijs.

Dit event is geweest

Koop de laatste kaarten

Sinds de overwinning van Duncan Laurence is Nederland volledig in de ban van het Eurovisie Songfestival! Om in de stemming te komen kun je op zondag 15 december alvast genieten van het beste van het beste dat het Eurovisie Songfestival de afgelopen 50 jaar heeft voortgebracht.

Publieksfavorieten zoals Loreen, Netta, Edsilia Rombley en Keiino treden op. Dus wil jij alvast in de Songfestivalstemming komen? Koop dan nu kaarten voor maar € 15 voor Het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome. En wees er snel bij want op=op.

Het Grote Songfestivalfeest
Zondag 15 december, 20.00 uur
Voor Ziggo klanten: € 15 (i.p.v. € 60)

5 weetjes over het Eurovisie Sonfestival

  • In 1968 won Spanje met het nummer "La La La", waarin 138 'La's' werden gezongen. 
  • Geen enkel land dat als tweede optrad in de finale, heeft uiteindelijk ook gewonnen.
  • Nederland heeft al 5 keer eerder het Eurovisie Songfestival georganiseerd, waarvan de laatste keer in 1980 was. Israël was toen niet in staat om de organisatie op zich te nemen.
  • In de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival hebben in totaal 53 landen meegedaan aan de finale en werden er 1500 nummers gezongen.
  • Kim Sandra won in 1986 het Eurovisie Songfestival in Noorwegen met het nummer ‘j’Aime La Vie’. Ze was destijds 13 jaar en daarmee ook de jongste winnares ooit van het Eurovisie Songfestival.
Kim_sandra_ziggo_dome

Vipkaarten voor andere concerten

Ben je geen fan van het Eurovisie Songfestival, maar maak je wel graag kans op vipkaarten voor andere concerten? Speciaal voor Ziggo klanten geven we vipkaarten weg voor ieder concert in de Ziggo Dome, zonder rij en mét gratis drankjes.

Meer #zigGOwow: