Win de Ziggo Golden Seats

Win de Ziggo Golden Seats

Een jaar lang naar alle concerten in de Ziggo Dome

Muziekliefhebbers halen hun hart op met deze prijs. Van Michael Bublé en Duncan Laurence tot Krezip, en van Holland Zingt Hazes tot John Mayer. Voor iedere grote muziekfan is er genoeg te zien en te horen in de Ziggo Dome. Dit is je kans op de allermooiste muziekprijs!  

De actie is verlopen.

Geen gedoe met parkeren, niet meer in de rij voor het concert begint, een warm ontvangst, eigen garderobe, gratis drankjes, lekkere hapjes en natuurlijk de 2 beste plekken in de Ziggo Dome. Zie jij jezelf er al zitten? Als jij de gelukkige winnaar bent van de Golden Seats win je niet alleen een jaar lang toegang tot álle concerten in de Ziggo Dome, maar ook de bijbehorende vipbehandeling. Je hebt nog nooit zó relaxt een concert bijgewoond.

Let op: je maakt alleen kans op de twee Golden Seats wanneer je klant van Vodafone én Ziggo bent. Klanten van Ziggo maken kans op vipkaarten voor losse concerten in de Ziggo Dome. 

vodafone_ziggo

Win de Golden Seats

Ben je klant van Ziggo en Vodafone? Dan maak je kans om deze ultieme muziekprijs te winnen. Ga een jaar lang als vip naar álle concerten in de Ziggo Dome. We hebben de twee beste plekken voor je gereserveerd in onze Member Club waar je samen met familie, vrienden of collega’s kunt genieten van de mooiste concerten.

Ben jij klaar voor het muzikaalste jaar van je leven? 

De actie is verlopen.

Deelnemen aan de Golden Seats actie kan tot en met 30 september 2019. Lees de actievoorwaarden.

Klant van Ziggo?

Win vipkaarten

Ben je nog geen klant van Vodafone, maar wel van Ziggo? Niet getreurd, ook jij maakt kans op toffe muziekprijzen! Voor ieder concert in de Ziggo Dome geven we vipkaarten weg. Wil jij als vip naar je favoriete artiest? Meld je hier aan en maak kans.

We verloten 2 keer 2 vipkaarten (t.w.v. € 150) voor elk van de openbare events van de aankomende twee maanden in de Ziggo Dome tot en met december 2019, inclusief gratis drankjes. Kom je met de auto? Dan krijg je van ons een gratis parkeerkaart.

De actie is verlopen.

Lees de actievoorwaarden.

Bekijk de Golden Seats promo

Win de Ziggo Golden Seats

Een kleine greep uit de Ziggo Dome-agenda

De beste artiesten uit binnen- en buitenland, het beste geluid en de beste locatie: de Ziggo Dome heeft het allemaal. Niet zo gek dat de Ziggo Dome inmiddels in de top 5 van meest succesvolle concertzalen ter wereld staat. En met zo'n honderd concerten per jaar is er altijd iets te beleven. Zóveel concerten passen niet op één pagina. Wil je een compleet overzicht?

Veelgestelde vragen:

Heel simpel: druk op de knop en vul je gegevens in het formulier in en druk op de verzendknop. En dan? Nagelbijten maar!

Nee, voor de Golden Seats moet je klant van Vodafone én Ziggo zijn. We controleren altijd of je echt klant bent. Als je alleen klant bent van Ziggo maak je kans op de vipkaarten.

Nog geen Ziggo klant? Bekijk dan eens onze toffe aanbiedingen!

Wil je de actievoorwaarden nog eens nalezen? Dat doe je hier: actievoorwaarden.

Smaakt deze winactie naar meer? Neem dan eens een kijkje op onze prijsvragen-pagina.

Meer prijsvragen: