Maak kans op Ziggo Golden Seats voor de Ziggo Dome óf Ajax

Ziggo Golden Seats

Een jaar lang als vip naar de Ziggo Dome óf Ajax

Soms heb je van die winacties waarbij je denkt: ‘Wow deze prijs is zo vet, ik móet winnen!’. En laten we nu toevallig weer zo’n gave winactie hebben: de Ziggo Golden Seats. Exclusief voor Ziggo klanten.

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van de Ziggo Dome en Ajax, dat steken we niet onder stoelen of banken. Sterker nog, we geven een jaar lang de beste stoelen van de Ziggo Dome en de Johan Cruijff ArenA weg. Speciaal voor Ziggo klanten.

Dus of je nu een concert-freak bent, supporter van Ajax of allebei: bij Ziggo zit je goed. Letterlijk. Beleef meer wow. Dat is het plezier van Ziggo.

De actie is verlopen. Heb je de gave prijsuitreiking al gezien?

Patrick Wortel, winnaar Ziggo Golden Seats Ajax

Inez, winnares Ziggo Golden Seats Ziggo Dome

Ziggo Golden Seats voor de Ziggo Dome

Maak kans op het muzikaalste jaar van je leven. Niet meer in de wachtrij op je computer om kaarten te bemachtigen voor dat ene concert. Je hoeft niet meer te kiezen, want jij bent namelijk aanwezig bij álle concerten in de Ziggo Dome. Je krijgt een jaar lang je eigen twee vip-stoelen in de Ziggo Dome. U2, Shawn Mendes, Snow Patrol en BTS: jij hebt ze straks allemaal gezien.

In de rij voor de Ziggo Dome staan? Nee, jij gaat naar binnen via de vip-ingang. En tijdens het concert krijg je een gratis drankje. Kom je met de auto? Dan krijg je van ons een parkeerkaart.

Benieuwd wie er nog meer optreedt in de Ziggo Dome? Bekijk de agenda.  

ziggo golden seats ziggodome
ziggo golden seats ajax

Ziggo Golden Seats voor Ajax

Ben jij de ultieme Ajaxfan, dan wil je toch geen thuiswedstrijd van Ajax missen? Ziggo kan dat voor je regelen. Want met de Ziggo Golden Seats heb je toegang tot alle thuiswedstrijden van Ajax voor het seizoen 2018-2019.

Je bent aanwezig bij de voorronden van de Champions League, maar ook bij de klassieker tegen Feyenoord. En Ziggo heeft niet zomaar stoelen voor je geregeld. De Ziggo Golden Seats staan namelijk naast de dug-out van Ajax, met het beste zicht op het veld. En dat is nog niet alles: ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart legt je tijdens één van de competitiewedstrijden in de watten.

 

Veelgestelde vragen:

Heel simpel: laat je gegevens achter. Druk op de knop ‘Doe mee!’ en vul het formulier in. En dan? Nagelbijten maar!

Nee, voor deze gave prijs moet je Ziggo klant zijn. We controleren altijd of je echt klant bent.

Wil je de actievoorwaarden nog eens nalezen? Dat doe je hier: actievoorwaarden.

Smaakt deze winactie naar meer? Neem dan eens een kijkje onze prijsvragen-pagina.