Ziggo Backstage Session: Kaiser Chiefs

Ziggo Backstage Session: Kaiser Chiefs

Alleen voor Ziggo klanten

De Kaiser Chiefs zijn terug met hun nieuwe album Duck! Speciaal voor Ziggo klanten gaven ze op donderdag 27 juni een exclusief optreden op een unieke locatie. Je kon luisteren naar hun beste nummers en je stelde je brandende vragen aan de band tijdens de Ziggo Backstage Session. 

De actie is verlopen

Erbij zijn?

Ben je een echte Kaiser Chiefs-fan, klant van Ziggo en zou je ze graag willen zien spelen in een intieme setting?

Schrijf je dan nu in en maak kans om 2 kaarten voor dit exclusieve optreden op donderdag 27 juni.

Deze winactie loopt t/m 19 juni 2019 | Lees de actievoorwaarden

Ziggo én Vodafone

Combineer je Ziggo én Vodafone? Dan maak je kans op een backstage rondleiding door de Ziggo Dome en een meet-and-greet met de Kaiser Chiefs.

Het succes van Kaiser Chiefs

De Kaiser Chiefs gaan al even mee. Na hun doorbraak met ‘Ruby’ in 2006 toerden ze de wereld rond en brachten ze zes albums uit. Hun laatste album, Stay Together, brachten ze uit in 2016. De band introduceerde daarmee een nieuw geluid. Nu, drie jaar later, komt er een nieuw album aan in juli: Duck. De bijbehorende single Record Collection kun je hier al beluisteren. Na vijftien jaar hebben ze een nieuwe piek als artiesten bereikt. 

Ricky Wilson: “It’s more exciting than it’s ever been. Every time there’s a big obstacle, it just gets blown away in the wind like a dandelion. We’re still selling out arenas but under the radar. We can make albums forever.”

Vijf feiten over Kaiser Chiefs

  • Kaiser Chiefs is een Britse indie-rockband uit Leeds.
  • Ze scoorden sterk in de alternatieve hitlijsten met nummers als I Predict a Riot, Oh My God, Ruby, en Everyday I Love You Less and Less.
  • Nick, Simon en Peanut kennen elkaar al sinds ze elf jaar oud waren en hebben samen in een aantal bands gespeeld.
  • De band kwam op de naam ‘Kaiser Chiefs’ door het Zuid-Afrikaanse voetbalteam Kaizer Chiefs. Speler Lucas Radebe kwam destijds over van de Kaizer Chiefs naar Leeds United, de voetbalclub uit de stad waar de Chiefs vandaan komen. 
Vijf feiten over Kaiser Chiefs

Ziggo Backstage Session: voor diehardfans

Met een selecte groep diehardfans (50 - 100 man) luisteren naar een aantal nummers én ook nog eens de mogelijkheid krijgen om je held(en) het hemd van het lijf te vragen: dat is een Ziggo Backstage Session. 

Het is een intieme ervaring, exclusief voor Ziggo klanten. Wil je een indruk krijgen van zo’n Ziggo Backstage Session? Bekijk hieronder de aftermovies van Bastille en Guus Meeuwis! 

Meer #zigGOwow: