Win een Ajax Old Stars Clinic

Win een Ajax Old Stars Clinic

Samen met je voetbalmaatje

Op donderdagavond 26 september wordt er voetbalhistorie geschreven. Tenminste, door je voetbalmaatje en jou. Exclusief voor klanten (50+ mannen) die Ziggo en Vodafone combineren: win een Ajax Old Stars Clinic.

De actie is verlopen

Maak nieuwe voetbalherinneringen

Het wordt een avond vol voetbal en verrassingen op De Toekomst. Tijdens de clinic speel je samen met je maatje een Old Stars minitoernooi, sta je oog in oog met Sjaak Swart en Dick Schoenaker en is het penalty schieten met een mystery guest op goal.

Of je na deze clinic ‘de backies zo tureluurs speelt’ als Sjaak kunnen we je niet garanderen, maar dat het onvergetelijk wordt staat vast.

De Ajax Old Stars Clinic is deze keer alleen voor mannen. Vrouwen niet getreurd, voor jullie gaan we ook nog een clinic organiseren.

Win een Ajax Old Stars Clinic

Ja, ik doe mee

Zin om een balletje te trappen met je voetbalmaatje? Mooi. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf en je maatje opgeven via de onderstaande button.

Handig om te weten: je voetbalmaatje kan iedereen zijn. Van een oud teamspeler tot aan de buurman met wie je geen wedstrijd van Ajax mist. Zo lang jullie maar Old Stars zijn van 50 jaar of ouder.

De actie is verlopen

Deze actie loopt t/m 15 september 2019. Winnaars ontvangen uiterlijk 19 september bericht. Lees de actievoorwaarden.

Win een Ajax Old Stars Clinic

Win Ajaxprijzen

Naar een Champions League-wedstrijd? Op de foto met één van de spelers? Of jouw kind als spelersmascotte het veld op zien lopen? Ja, je Ajaxhelden komen wel héél erg dichtbij.

Vorige Ajax Clinic

Speciaal voor kids

Leren dribbelen als David Neres, passen als Daley Blind of scoren als Ellen Jansen. Op zaterdag 18 mei trainden 100 kinderen als een échte profvoetballer tijdens de Ajax Kids Clinic.

Win een Ajax Old Stars Clinic

Meer #zigGOwow: