#zigGOwow

#zigGOwow

Bekijk de winacties van deze maand

Van een nachtje slapen in de Johan Cruijff ArenA tot als vip naar de Ziggo Dome; als Ziggo klant maak je altijd kans op unieke wow-ervaringen.

Deze maand zit je als sportliefhebber helemaal goed bij Ziggo, want zit jij straks vooraan bij hét Nederlandse tennistoernooi ABN AMRO WTT? Of loopt jouw kind als spelersmascotte het veld op aan de hand van een Ajacied? Doe mee met de winacties en beleef meer wow:


Ben jij meer een concertganger?

Dit is #zigGOwow

We doen er alles aan om onze klanten nog meer van het leven te laten genieten met dingen die echt plezier en ontspanning bieden. Van topentertainment op al je schermen thuis of onderweg of met unieke live events.

Dit doen we door klanten ultieme wow-ervaringen te bieden op het gebied van sport, muziek, films en series. Een nachtje slapen in de Johan Cruijff ArenA, een meet-and-greet met je grootste muziekidool of een jaar lang op de beste plekken in de Ziggo Dome of bij Ajax. Speciaal voor Ziggo klanten.

Dat is het plezier van Ziggo.

Eerdere #zigGOwow-acties

Jari Litmanen als huisgenoot, als vip naar Guus Meeuwis in de Ziggo Dome en een intiem huiskamerconcert van Trijntje Oosterhuis. Speciaal voor Ziggo klanten gaven we in 2018 bijzondere prijzen weg. En wow, wat hebben jullie genoten!

Meer prijsvragen: