ABN AMRO World Tennis Tournament

ABN AMRO World Tennis Tournament

Met Ziggo zit je op de 1e-rang

Van 12 t/m 18 februari vindt in Rotterdam het 45e ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Kijk het meest aansprekende tennistoernooi op Nederlandse bodem live bij Ziggo (kanaal 14). Of wil je liever 1e-rang zitten in tennistempel Ahoy? Dat kan!

Helaas, je vist achter het net...

De prijsvraag liep tot 10 februari 2018.

ABN AMRO World Tennis Tournament

Jaarlijks weet toernooidirecteur Richard Krajicek absolute topspelers naar Ahoy Rotterdam te halen. En zo ook dit jaar. Maar liefst vier spelers uit de top 10 doen mee in de strijd naar de toernooi-titel. Kan de winnaar van vorig jaar, Jo-Wilfried Tsonga, zijn titel met succes verdedigen? 

Alle wedstrijden worden live uitgezonden bij Ziggo Sport, gratis op kanaal 14. Kijk voor de uitzendtijden in de Ziggo Sport tv-gids. De wedstrijdschema's van zowel de dag- als avondsessies worden een dag van tevoren (na 18.00 uur) bekend gemaakt.

Bad boys

Het belooft in ieder geval een spektakel te worden, want ook bad boy Nick Kyrgios is er dit jaar bij. De Australische baltovenaar cancelde vorig jaar op het laatste moment omdat de uitnodiging voor de NBA All Star-Game toch iets aanlokkelijker was.

En Jo-Wilfried Tsonga heeft tijdens de Australian Open de gemoederen ook flink beziggehouden. Tijdens de partij tegen Nick Kyrgios kreeg hij ruzie met iemand uit het publiek.
Update: bad boy Kyrgios heeft zich afgemeld, maar good guy Federer heeft een wildcard gekregen en doet mee!

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw