Zes kanalen vol sport

Zes kanalen vol sport

Een abonnement op FOX Sports biedt je toegang tot zes kanalen, waarop meerdere live wedstrijden tegelijkertijd te zien zijn. Er zijn drie kanalen voor de Eredivisie en drie kanalen voor internationale sporten. Naast live-voetbal haal je je sporthart ook op aan rechtstreekse wedstrijden van de NHL en MLB, de beste tennistoernooien, Club TV, samenvattingen, De Tafel van Kees en boeiende voetbaldocumentaires.

FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie is het live-voetbalkanaal van Nederland. Van iedere speelronde zie je hier alle Eredivisie-wedstrijden elke week live. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten, bijgestaan door een team van deskundige analisten.

En dat is nog niet alles. Volg dagelijks het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. En bekijk de belangrijkste doelpunten uit de Eredivisie, Jupiler League en Bundesliga in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag. Op zaterdag worden de belangrijkste voetbalonderwerpen besproken in De Eretribune en verder zie je De Tafel van Kees, het KNVB bekertoernooi, boeiende voetbaldocumentaires en nog veel meer.

FOX Sports International
Bij FOX Sports International kijk je op drie kanalen volop internationaal live topvoetbal uit onder andere de Barclays Premier League, Bundesliga, UEFA Europa League en buitenlandse bekertoernooien zoals de FA Cup, DFB-Pokal en de finale van de Copa del Rey. Bovendien bekijk je met ingang van het seizoen 2015/2016 de Bundesliga, live en exclusief.

Blader door de FOX Sports TV Gids

Agenda

Volg de Olympische Winterspelen gratis op vier kanalen

Vrijdag 9 februari

Zeventien dagen, vijftien sporten en 33 Nederlandse topsporters. Volg van 9 tot 25 februari elke sec

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.