Travel Channel kijken

Travel Channel

Reis de wereld rond met Travel Channel!

Travel Channel zendt 24 uur per dag de mooiste reisprogramma’s uit. Geniet vanuit je luie stoel van fascinerende locaties, in het gezelschap van sympathieke en deskundige presentatoren van over de hele wereld.

Adembenemende documentaires

De boeiende documentaires van Travel Channel voeren je langs de meest bijzondere plekken op de wereld. Vaar mee met presentatoren Paul en Sheryl Shard op de woeste wereldzeeën in Distant Shores. Of waag je in de wilde natuur met Angry Planet, waar je te maken krijgt met verwoestende natuurverschijnselen en barre leefomstandigheden.

Bestemmingsgidsen

Voor reistips en vakantie-inspiratie ben je bij Travel Channel aan het juiste adres. De energieke teams van programma’s als Globe Trekker, Travel 360° en Essential bieden je de leukste en handigste weetjes over je volgende reisbestemming. Zo weet je welke bezienswaardigheden je niet mag missen en haal je altijd het maximale uit je reis.

Kijk ook op de Ziggo GO app

Met de gratis Ziggo GO app kijk je met je smartphone of tablet naar je favoriete programma’s. Ook heb je met de app de beschikking over een handige televisiegids.

KAN 210

Onderdeel van
Kanaal 210 | HD | Ziggo GO | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu voor maar € 11,95 per maand.

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.