Food Network kijken

Food Network

Niet zomaar een kookkanaal

Het populairste kookkanaal van de VS heeft een verse kijk op eten en viert het leven vol met plezier, gezelligheid en entertainment.

De meest verrassende kookshows

Food Network is geen typisch 'hoe bereid ik...'-kookkanaal, maar laat chefkoks van over de hele wereld hun passie voor eten delen met de kijker. Betreed de vurige arena van de Chopped Kitchen voor een nieuw seizoen vol hevige culinaire actie. Laat je inspireren door de heerlijke verse recepten van expertkok Anna Olson. Of zie hoe de chefs van Cutthroat Kitchen tot het uiterste worden gedreven met zware en niet-alledaagse uitdagingen.

Inspiratie wanneer het jou uitkomt

Kookinspiratie nodig op het moment dat het jou uitkomt? Met de Ziggo GO app kun je onderweg in de trein naar je favoriete shows op je smartphone of tablet kijken. Je beslist zelf wat je wanneer kijkt, want dankzij Ziggo Replay - onderdeel van Ziggo GO - kun je programma's tot 7 dagen terugkijken.

KAN 138

Onderdeel van
Kanaal 138 | HD | Ziggo GO | Tv Zender | Replay TV

Kijk live op Ziggo GO Meer over Digitale Televisie
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu voor maar € 11,95 per maand.

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.