Hoe heter, hoe beter

Hot Summer Marathon op 791

P
Lees meer

Het wordt al wat warmer, maar dat gaat natuurlijk veel te langzaam. Wil je snel in hete sferen terechtkomen? Kijk dan in het weekend van 4 en 5 maart nonstop naar de Hot Summer-marathon op Secret Circle, kanaal 791.

Zimra Geurts stopte vier sexy meiden en drie knappe mannen bij elkaar in een exotische villa. En ze geeft de zeven ook nog eens juicy opdrachten mee met elke dag een ander thema. Van bodypainten en ‘levend tafelblad’ waarbij ze van elkaars lichaam moeten proeven, tot aan spannende, naakte fotoshoots en kinky feesten waarbij de nodige toys niet ontbreken. Dát is dus Hot Summer. Wekelijks te zien bij Secret Circle. Gemist? Je kijkt ze in het weekend van 4 en 5 maart allemaal achter elkaar. Heet!

Hoe kijk ik Secret Circle?

Feeling hot hot hot

Feeling hot hot hot

Een week genieten onder de broeierige Portugese zon. Samen op zoek naar je grenzen tijdens opwindende activiteiten, en er ondertussen lustig op los flirten in een tropische setting. De winnaar van de opdrachten bepaalt de kamerindeling van de nacht en verdeelt de medekandidaten over slechts drie slaapkamers. Je hoeft niet te raden wat dat betekent: sensuele nachten, semi-stiekem seksen voor de infraroodcamera, met de nodige dosis aan onderlinge jaloezie… Maak vast kennis met de ondeugende cast: de Amsterdamse Lauren, de Belgische Lynn, spierbundel Boy, stoere Quint, hilarische Calvin, sexy Elvira en de losbandige Tessa. Dat belooft hoge temperaturen!

Hot Summer-marathon - zaterdag 4 en zondag 5 maart: 20.00 - 23.30 uur, kanaal 791