Zender van de Maand: Nat Geo Wild

Zender van de Maand: Nat Geo Wild

Maak kans op een tijgerworkshop!

Ben jij helemaal wild van wildlife? Nou, dat komt mooi uit. De zender van de Maand januari is: Nat Geo Wild. Roarrr! Deze maand gratis op kanaal 204.

Nat Geo Wild heeft programma’s in hoge HD-kwaliteit, zodat het echt lijkt alsof je midden in de wildernis zit. En dat vanaf je bank.

Big Cat Month

Januari staat volledig in het teken van ‘grote katten’. Tijdens de Big Cat Month vraagt Nat Geo Wild samen met Ziggo aandacht voor het beschermen van grote katachtigen en hun leefgebied. Hoe? Door middel van het Big Cats Initiative van de National Geographic Society.

Gelukkig doen we dit niet alleen. Stichting Leeuw, een opvangcentrum in Nederland voor katachtige roofdieren in nood, steunt deze actie en geeft tijgerworkshops weg!

Hey tijgah!

Wat houdt zo’n tijgerworkshop nou precies in?

  • Volg de route van de verzorgers om oog in oog te kunnen staan met verschillende grote katten.
  • Neem een kijkje in de verblijven, de operatiekamer en de trainingsbaan.
  • Kijk mee hoe de dieren door middel van een transportkooi de trainingsbaan opgaan.
  • Bekijk hoe een dier op een stuk vlees jaagt met de jaagsimulator.
  • Het hoogtepunt van de workshop is het voeren van een tijger. Natuurlijk zijn deelnemers veilig gescheiden van het dier door middel van gaas. Er worden alleen dieren gevoerd die niet in aanmerking komen voor terugkeer naar het wild.
  • Toegang tot het dierenpark en de rest van het landgoed is bij de prijs inbegrepen.

Naast de tijgerworkshops van Stichting Leeuw hebben we ook één hoofdprijs die National Geographic verdeelt over alle deelnemers aan deze winactie:

“Een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Zuid-Afrika, inclusief een bezoek aan het Wildlife Sanctuary van Kevin Richardson, alias de Lion Whisperer.”

Wat moet je hiervoor doen? Tijgeren op de stormbaan? Tijgerbrood bakken net als bij Heel Holland Bakt? Nee hoor. Gewoon een paar vragen beantwoorden*...

*Let op! De tijgerworkshop is niet voor iedereen mogelijk. Lees de actievoorwaarden daarom goed door om teleurstellingen te voorkomen.

Nat Geo Wild is onderdeel van het Movies & Series XL pakket. Kijk van 27 december tot 31 januari gratis op kanaal 204 of via de Ziggo GO app. 

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw