Zender van de Maand: Boomerang

Zender van de Maand: Boomerang

Win een familieweekend in Center Parcs

What's up doc? Yabba-Dabba Do! Scooby-Doo, where are you? Je favoriete klassieke tekenfilms én nieuwe animaties zie je de hele maand december gratis bij Ziggo (kanaal 309).

Boomerang

Bij Boomerang zie je vertrouwde tekenfilms als: Dexter's Laboratory, The Flintstones, Johnny Bravo, Looney Tunes en Scooby-Doo. Maar je ziet ook een hele boel nieuwe, zoals:

image Paf de hond

Paf de hond

Hij is klein en speels, maar laat dat je niet van de wijs brengen. Paf is ondanks zijn kleine formaat altijd al een held geweest! Ga mee met Paf op avontuur en red zijn vrienden in nood, zelfs wanneer er vele obstakels in de weg staan. Beleef samen avontuurlijke en verrassende missies, boordevol met grappige situaties.

Vanaf zaterdag 2 december om 18.40 uur kijk je iedere dag van de week naar Paf de hond.

image Bunnicula

Bunnicula

Het konijn Bunnicula was het huisdier van Dracula. Nu woont hij samen met Mina, kat Chester en met Harold de hond. Bunnicula is gek op groentesap en daar krijgt hij superkrachten van. Wanneer er vreemde dingen gebeuren, wil Bunnicula op onderzoek uit. Maar is hij niet de zelf de veroorzaker van deze problemen?

Kijk vanaf maandag 11 december naar nieuwe afleveringen van Bunnicula, doordeweeks om 16.55 uur.

image Miss Moon

Miss Moon

Zin in magische avonturen? Miss Moon, de grappigste, gekste en meest ongelooflijke nanny die je je maar zou willen wensen, weet daar wel raad mee. Boomerang volgt Miss Moon en de kinderen van de McGuffles, Jules, Lola, Joe, tijdens hun belevenissen. Enig idee wat er gebeurt als Miss Moon met haar toverstokje zwaait?

image Be Cool Scooby-Doo!

Be Cool Scooby-Doo!

Be Cool Scooby-Doo! brengt de Scooby-Doo gang terug met een moderne en humoristische twist. In de nieuwe afleveringen van seizoen 2 gaan we opnieuw op roadtrip door Verenigde Staten met de Mysterie Machine. Onderweg werken Fred, Velma, Daphne, Shaggy and Scooby-Doo hard om hun eigen excentrieke problemen op te lossen, terwijl er ook eindeloze, geheimzinnige mysteries op hun te wachten staan. Stap aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.

Boomerang is onderdeel van het Movies & Series XL pakket. Kijk deze maand gratis op kanaal 309 of via de Ziggo GO app.

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw