Vrienden maken

Het is Vriendschapsmaand bij Cartoon Network

P
Lees meer

Wil jij nieuwe vrienden maken? Nou, dan hebben we een paar goede tips voor je. Eerst begroet je iemand. Nodig ‘em uit om samen iets te eten. Doe leuke dingen samen. Wees nooit bang om eens gek te doen. Accepteer z’n gekke gewoontes.

Dan vind je misschien wel iemand waarmee je samen kunt chillen en Cartoon Network kijken. Mei is de maand van de vriendschap bij Cartoon Network. Je ziet de zender op kanaal 307.

De Powerpuff Girls

De stad Townsville is dan misschien een mooie, bruisende metropool, maar laat je niet misleiden! Superschurken zijn onderweg en slechts drie meiden kunnen de slechteriken op afstand houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Deze superkrachtige chicks zijn bij hun fans (en superschurken wereldwijd) bekend als De Powerpuff Girls. Het is niet makkelijk om school, huiswerk en het bestrijden van een flinke stroom aan vijanden met elkaar te combineren, maar De Powerpuff Girls gaan een uitdaging nooit uit de weg. Gewapend met superkrachten en geweldig teamwork laten ze zien wat het werkelijk betekent om superheldinnen te zijn.

Vanaf 22 mei, doordeweeks om 15.45 uur

Wat Beren Leren

Broertjes en beste vrienden Grizz, Panda en IJsbeer staan klaar met gloednieuwe avonturen. Ze maken onder meer mee hoe het is om een flinke griep op te lopen. En Panda moet tot het uiterste gaan om een etentje te laten slagen.

De drie berenbroertjes, die wanhopig proberen om te integreren in de hedendaagse beschaving en het sociale stadsleven, ontwikkelen een bijzondere, eigen manier om voedsel te verzamelen, menselijke vrienden te maken en om populair te worden op internet. De hechte band van de broers uit zich het beste op de manier waarop ze rondlopen: op elkaar gestapeld als een berentoren!

Vanaf 8 mei, doordeweeks om 17.05 uur

DC Superhero Girls

Leef mee met een groep meiden aan de Superhero Highschool. De krachten van Supergirl zijn op hol geslagen en tijdens haar eerste schooldag verliest ze alle controle. Gelukkig loopt ze de IT-specialiste Barbara Gordon tegen het lijf, die haar onder haar hoede neemt. Supergirl leert om haar superkrachten te benutten en te ontwikkelen, maar wanneer een mysterieuze groep schurken een aanval op de school wil doen, is het maar de vraag of ze wel is opgewassen tegen al het kwaad.

Zaterdag 6 mei om 16.05 uur

Transformers: Robots In Disguise

Het gevangenisschip Alchemor is op aarde neergestort, met aan boord een grote groep Decepticon-gevangenen. Dat ongeluk blijft niet zonder gevolgen.

Aan Bumblebee de taak om de gevangenen opnieuw te arresteren en samen met Dinobot Grimlock, Russell en Denny Clay wordt de jacht op de vrij rondlopende Decepticons geopend. Mis niets van deze superspannende actieserie op je favoriete zender!

Vanaf 27 mei, zaterdag en zondag om 14.40 uur

Op Boomerang: Het Kleine Draakje Kokosnoot

Het leven op Drakeneiland is niet altijd makkelijk, want Kokosnoot heeft vliegproblemen, Oskar is de enige vegetariër in zijn gezin en Matilda heeft als stekelvarken niks in te brengen op Drakeneiland. Toch lukt het de drie vrienden om samen elk probleem op Drakeneiland op te lossen en ze sluiten ook nog eens nieuwe vriendschappen. Met behulp van nieuwsgierigheid en teamwork brengen ze de verschillende drakensoorten dichter tot elkaar, terwijl ze vriendschap en tolerantie hoog in het vaandel houden. Ze bewijzen dat kleintjes ook grote daden kunnen verrichten.

Vanaf 8 mei, maandag t/m vrijdag om 7.25 uur op Boomerang