Wie heeft er Gastgeber Bonus?

Wie heeft er Gastgeber Bonus?

Volg de Eredivisie en Bundesliga live bij FOX Sports

Dit event is begonnen op
04-11-2017 18:30 uur
Ja, wie heeft er thuisvoordeel? Jij! Want met vier topwedstrijden in de Eredivisie en Bundesliga zit je met FOX Sports op de eerste rij.

Op zaterdag 4 november staat ‘der Klassiker’ in de Bundesliga op het programma. Borussia Dortmund ontvangt aartsrivaal Bayern München. En op zondag 5 november is er in de Eredivisie een traditionele-top-3-estafette: Feyenoord begint om 12.30 uur, daarna is het de beurt aan Ajax om 14.30 uur en PSV trapt om 16.45 uur af.

Zaterdag 4 november: Borussia Dortmund - Bayern München

Op zaterdag 4 november om 18.30 uur speelt Borussia Dortmund in het Signal Iduna Park tegen Bayern München. Gaat de ploeg van Peter Bosz een belangrijke stap zetten in de strijd om het kampioenschap? De Rekordmeister Bayern München zit al sinds seizoen 2012-2013 op de troon. Aan de beroemde ‘Gelbe Wand’ van Dortmund zal het niet liggen.

Je ziet de wedstrijd live bij FOX Sports International. Heb je nog geen FOX Sports? Bestel dan een dagpas en kijk de Duitse topper en andere wedstrijden die dag voor maar € 7,95.

Alvast in de Duitse voetbalsfeer komen? Jawohl! Een top 5 van de mooiste Duitse voetbaltermen:

Duits

Nederlands

1. Bananenflanke

een gekrulde voorzet

2. Blutgrätsche

gemene tackel

3. Pfostenschuss

schot op de paal

4. Scherenschlag

schaarbeweging

5. Gastgeber Bonus

thuisvoordeel

Zondag 5 november: traditionele top 3 Eredivisie

De eerste zondag van november is een heerlijke voetbalzondag voor liefhebbers van de Eredivisie. De traditionele top 3 stond de eerste weken van de Eredivisie zeker niet op plek één, twee en drie. Daarom wordt dit weekend extra interessant: wat doen Feyenoord, Ajax en PSV? Feyenoord is de enige ploeg van de drie die in ieder geval geen thuisvoordeel heeft. En de Rotterdammers kunnen een kolkende Kuip op dit moment goed gebruiken…

Thuis

Uit

Tijd

ADO Den Haag

Feyenoord

12.30 uur

Ajax

FC Utrecht

14.30 uur

PSV

FC Twente

16.45 uur

 Je ziet de wedstrijden live bij FOX Sports Eredivisie. Heb je nog geen FOX Sports? Bestel dan een dagpas en kijk deze toppers en andere wedstrijden die dag voor maar € 7,95.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw