Talkshows bij Ziggo Sport

Talkshows bij Ziggo Sport

Laat je bijpraten, gratis voor klanten

Topsport geeft stof tot nadenken. Van wereldgoals tot fantastische inhaalacties van Max Verstappen en metershoge dunks. Maar ook verliezen hoort erbij. Bij Ziggo Sport bespreken we je favoriete sporten.

Peptalk

Elke maandag om 19.50 uur op kanaal 14

Jack van Gelder en Frank Evenblij ontvangen sporters met een bijzonder verhaal. Max Verstappen bijvoorbeeld, die niets of niemand spaart bij het nabeschouwen van zijn races. Of handbalster Estavana Polman, die Jack van Gelder omhelst en hem met een glimlach van oor tot oor achterlaat.

Deze en nog veel meer spraakmakende gasten zie je iedere week bij Peptalk!

Rondo

Elke zondagavond om 19.50 uur op kanaal 14

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je zondagavond om 19.50 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Talkshows bij Ziggo Sport
Formule 1 Café

Tijdens het raceseizoen: vrijdag om 22.30 uur

Tijdens het F1-seizoen opent de gezelligste autosportkroeg van Nederland elke vrijdagavond om 22.30 uur de deuren op Ziggo Sport (Totaal). In het Formule 1 Café van uitbater Rob Kamphues met stamgasten Robert Doornbos, Tom Coronel en F1-nerd Rob van Gameren blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken.

Basketball Inside

Elke donderdag om 17.00 uur op YouTube

In Basketball Inside maken voormalig NBA-kampioen Francisco Elson en Etienne Verhoeff zich druk over wat er in de NBA is gebeurd en nog gaat gebeuren. Twee wekelijks blikken ze met een dikke knipoog terug en vooruit. Voor de trouwe fans is er regelmatig een fraai NBA-shirt te winnen!

Basketball Inside zie je tweewekelijks op donderdag om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport.

ZIGGOLAZO

Elke dinsdag om 17.00 uur op YouTube

In ZIGGOLAZO nemen Niek Goedvolk en Yke Visser op geheel eigen wijze de afgelopen voetbalweek met je door én blikken ze vooruit op al het spektakel wat er nog aan zit te komen bij Ziggo Sport. Fantastische goals, hoogstandjes, flaters, tackles en de voorspelling van Aad de Mos: het komt wekelijks voorbij in ZIGGOLAZO.

De tien minuten durende voetbalshow komt iedere dinsdag om 17.00 uur online op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. Neem eens een kijkje en maak kans op prachtige prijzen!

Meer Ziggo Sport: